Гордон – в театрі, Ребрик – на концерті: з ким зірки українського шоубізнесу провели останні дні 2023-го

"З ким Новий рік ти зустрінеш, з тим його і проведеш" - свідчить старе прислів'я. Ось і представники українського шоубізнесу, напевно, дотримуються цього, перевіреного предками, вислову.

Новий рік заведено вважати сімейним святом, сповненим загадковості, чаклунства і, звісно ж, традицій, які у кожної родини – свої.

Новий рік заведено вважати сімейним святом, сповненим загадковості, чаклунства і, звісно ж, традицій, які у кожної сім’ї – свої. Не є винятком і медійні пари. Про те, як готувалися до зустрічі 2024-го, зокрема Дмитро Гордон і Лілія Ребрик, можна дізнатися з Instagram.

Культурно попрощалися з 2023-м

Так, відомий український журналіст і телеведучий Дмитро Гордон разом зі своєю другою дружиною – не менш відомою журналісткою Алесею Бацман – напередодні зустрічі Року Дракона відвідали Київський національний академічний драмтеатр ім. Івана Франка, де на сцені виступав зоряний склад: Наталія Сумська, Богдан Бенюк і Анатолій Хостікоєв.

Про це на своїй Instagram-сторінці написала дружина Гордона, підкріпивши пост сімейним фото з театру.

 

Трохи пізніше з’явилося і привітання з Новим роком від зіркової пари: “З Новим Роком, друзі! Нехай новий буде кращим і легшим, ніж старий! А ми йому в цьому будемо допомагати. Слава Україні, слава ЗСУ”, – підписала під фото Алеся Бацман.

Дмитро Гордон та Алеся Бацман
Дмитро Гордон та Алеся Бацман

Колір свята – білий

У сімейному колі зустріла Новий рік і українська телеведуча, акторка та щаслива мама двох дітей Лілія Ребрик.

Перебуваючи в очікуванні народження третьої дитини, Ребрик з головою занурилася в сімейні клопоти, оточивши ще більшою увагою своїх доньок, яких, як видно з її постів у соцмережі, вона дуже любить.

Так, тридцятого грудня вона виставила в Instagram відео дуету своїх дівчат, які акапельно виконують популярну пісню “Stefania”. “Діти вміють підняти настрій! Можливо, і вам вдасться посміхнутися”, – прокоментувала відео Ребрик.

А за кілька годин до зустрічі Нового року на тому ж профілі з’явилося сімейне фото, на якому всі члени родини одягнені в біле. До нього, своєю чергою, було підкріплено побажання “тихого і безпечного” прийдешнього року.

“Попри все ми зустрічаємо його з вірою у перемогу, ЗСУ та в Україну! З надією на затишок, сімейне щастя і повернення всіх українців додому!”, – написала медійниця.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини