Кінець епохи: 1+1 закривають Сніданок, ведучі без роботи, серед них дружина захисника Валентина Хамайко

Найпопулярніше ранкове шоу на телеканалі 1+1 більше не вийде в ефір. Один з ведучих проєкту, Олександр Попов, розповів про зміни у творчості та житті.

Улюблений проєкт телеканалу 1+1 закриває двері перед глядачами. “Сніданок. Вихідний” припинило своє існування 31 грудня 2023-го року. Серед тих, хто залишився без роботи, – Валентина Хамайко та Олександр Попов, останній з яких вже розповів про свої враження в інтерв’ю із ведучим Славою Дьоміним.

Закриття ранкового проєкту стало справжньою новиною для усіх поціновувачів програми. Протягом семи років глядачі встигли полюбити не тільки свої ранкові ритуали, але й веселий та життєрадісний колектив ведучих. Але тепер, здається, ця команда розпадається, і кожен з них стає безробітним.

Олександр Попов, який власне прокидався разом з усією країною на проєкті “плюсів”, розкрив свої почуття та плани після закриття шоу. Звістка для нього була нелегкою. Ведучий також зазначив, що поки немає конкретної інформації щодо можливості продовження своєї кар’єри у новому форматі, але не виключає можливості появи YouTube-версії шоу.

Його колега Валентина була менш емоційною стосовно передачі та своєї кар’єри. Вона написала лише кілька слів в Інстаграмі та обмежилася фотографією зі студії. Схоже, у знаменитості зараз дійсно інші пріорітети для хвилювань, адже вона — дружина захисника Андрія Оністрата. Він, бувши банкіром та бізнесменом до повномасштабного вторгнення, вирішив стати на захист Батьківщини. Родина чоловіка зазнала великої втрати: його рідний син — на щиті. Влітку 2023-го року під Вугледаром хлопець загинув.

Телеканал 1+1 закрив ранкове шоу Сніданок з Валентиною Хамайко

Важко уявити ранкові вихідні без знайомого голосу та обличчя “Сніданку”. Цей етап завершився, але, можливо, народжується новий. Чи зможуть ведучі знайти нові формати, чи знову з’єднаються в одному проєкті — час покаже.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини