Модні конфузи королівської родини: спітніла Меган Маркл, “вітряна” спідниця Кейт Міддлтон та інше

Від неприємних ситуацій незастрахований ніхто. Навіть королівська родина. Це на власному прикладі не один раз довели Меган Маркл, Кейт Міддлтон та інші.

Іноді ми забуваємо, що королівська родина — теж звичайні люди. Тоді про це нам починають нагадувати неприємні, але доволі кумедні ситуації, у які також потрапляє родина британської корони. Які конфузи траплялися з ними?

Спітніла Меган Маркл

До подружжя Меган Маркл та її чоловіка принца Гаррі й так упереджене ставлення, адже вони розбили всі звичні канони утворення сім’ї, що панували в королівській родині Великобританії століттями. Тому завжди до цієї пари прикута значна увага медіа та шанувальників.

Під час одного з візитів Меган Маркл та принца Гаррі до Дому добробуту Канади в Лондоні колишня акторка вирішила обрати коричневий гольф та спідницю прямого крою з шовку.

Однак, колір гольфу лише підкреслив те, як спітніла Меган. На відео нижче це можна помітити, хоча вона ретельно намагалася цього не показувати, тримаючи весь час руки при собі.

“Вітряна” спідниця Кейт Міддлтон

Спідниці та сукні Кейт Міддлтон люблять привертати до себе увагу. Часто ЗМІ ловлять дружину принца Вільяма тоді, коли вітер починає дути занадто сильно, зачіпаючи поділ одягу колишньої герцогині.

Цього разу це трапилось знову. Або, як казав один із президентів України, це ж було вже. Тоді під час туру до Індії, коли подружжя клали квіти біля меморіалу воїнів, що загинули, у Делі, вітер подув дуже сильно та одразу підняв спідницю Кейт. Однак, Міддлтон вчасно зорієнтувалася та втримала неслухняний поділ.

"Вітряна" спідниця Кейт Міддлтон
“Вітряна” спідниця Кейт Міддлтон

Принц Філіп і кілт

У 2012 році на Ігри горців принц Філіп, за традицією, одягнув кілт. Також заведено не вдягати нічого під нього, як і зробив монарх. Однак, він про це забув та сів, широко розставивши ноги. І, як це часто буває, саме в той момент камери преси були направлені на нього.

Принц Філіп забув, що одягнений у кілт без низу
Принц Філіп забув, що одягнений у кілт без низу

Капелюшок, що розмовляє

Покійна королева Єлизавета ІІ завжди вміла вдало підібрати образ та головний убір. Але цього разу він зіграв з нею не дуже приємний жарт.

1991 року вона приїхала в Америку з офіційним візитом. Тоді Єлизавета ІІ виголошувала промову після Джорджа Буша, який забув опустити їй мікрофон. І ЗМІ зняли це так, що виглядало, ніби говорив капелюшок.

Капелюшок, що розмовляє
Капелюшок, що розмовляє

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини