Рубрики: Фото

В 47 років виглядає значно молодше: співачка Lama здивувала своїм дуже молодим виглядом (ФОТО)

Українська співачка Lama опублікувала нове фото, на якому вона дуже молодо виглядає. Прихильники були вражені, як в 47 років можна так молодо виглядати.

Співачка Lama опублікувала в себе на сторінці на честь свого 47-річчя нові фотографії, де виглядає значно молодше свого віку. Співачка позувала для фото у чорному костюмі, що складався з міні спідниці та об’ємного піджака. Піджак був доповнений поясом та блискучими елементами, що були присутні й на спідниці дівчини.

Фото з сторінки у соціальній мережі

“Як в 27, тільки за паспортом мені на 20 років більше”, – прокоментувала співачка свої фото.

Прихильники були вражені, на скільки молодо виглядає Lama у свої роки та засипали її компліментами:

  • “Вітаю з днем народження! Бажаю вам завжди виглядати так, як у 27!”,
  • “Ви шикарна жінка! Ніколи б не сказала вам, що вам 47, а не 27, я в захваті”, – таких коментарів була ціла купа, співачка була дуже вдячна і подякувала кожному, хто привітав її з цим щасливим днем.
Співачка дуже молодо виглядає

Багато хто цікавиться, куди пропала Lama та чим вона займається зараз. Дівчина, як і багато інших знаменитостей, проводить благодійні вечори, допомагає українським захисникам та записує нові композиції, щоб підняти настрій та бойовий дух.

Нещодавно, Lama побувала в гостях у сім’ї, що поселилася у будинку “Єврокурінь”, який побудували з соціальної ініціативи. Співачка поспілкувалася з жителями будинку, подивилась на умови та висловила їм слова підтримки. Як повідомила Lama, скоро планується будування наступних будиночків, тому що орки у селі Моршин зруйнували більше, ніж 90% жилих помешкань. Співачка допомагає збирати кошти на нові будинки і намагається залучити своїх підписників до благодійності разом з нею.

Поділитися