Донька Костянтина Меладзе Лія поділилася теплим відео з 46-річною мамою Яною Сумм: не 40-річна Віра Брєжнєва

Донька продюсера Костянтина Меладзе Лія зустрілася зі своєю мамою Яно. Сумм у Латвії та поділилася теплим відео їхньої зустрічі у своїх соціальних мережах.

18-річна донька музичного продюсера Костянтина Меладзе на Різдво 25-го грудня зустрілася зі своєю мамою Яною Сумм у Латвії. Вони разом гуляли на узбережжі, звідки зняли милий та затишний ролик.

Батьки дівчини розлучилися майже 10 років тому. Однак, юна виконавиця не стала обирати когось одного, а тепло спілкується та підтримує гарні стосунки з обома батьками.

Костянтин Меладзе з Яною Сумм у молодості
Костянтин Меладзе з Яною Сумм у молодості

Утім, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram вона рідко ділиться спільними світлинами з ними.

Лія Меладзе здобуває освіту в США, проте, на сімейне та затишне свято Різдво 25-го грудня приїхала до своєї 46-річної мами в Європу. Вона проживає у Латвії, де вони гарно провели час та навіть зняли атмосферне родинне відео.

На ньому під пісню відомої української співачки KRUTЬ “Забери мене до себе на Різдво” дівчина бігала, тримаючись за руки, та обіймалася з мамою. Підписала цей душевний допис рядками з пісні “я так втомилась бігати”.

Реакція соцмереж

Підписникам Лії Меладзе відео сподобалось, тому вони залишили багато теплих коментарів під дописом:

  • “Такі справжні, ніжні і нереально красиві”.
  • “Так ідеально і ніжно, просто якась неймовірна казка”.
  • “Дуже гарно”.

Про родину дівчини

1994-го року Костянтин Меладзе одружився з Яною Сумм. У цьому шлюбі в подружжя народилося троє дітей: доньки Аліса та Лія та син Валерій.

Костянтин Меладзе з Яною Сумм та дітьми
Костянтин Меладзе з Яною Сумм та дітьми

Однак, попри це, після 19 років спільного подружнього життя Костянтин та Яна розлучилися. Вона залишилася у Києві з дітьми, поки її колишній чоловік переїхав у Москву.

Наступною обраницею зіркового продюсера Костянтина Меладзе стала його підопічна Віра Брєжнєва. Пара майже не розголошувала про своє подружнє життя, однак, наразі відомо, що виконавиця виїхала від чоловіка в Польщу після 24 лютого.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини