Те, про що мовчав Костянтин Меладзе: колишня підопічна продюсера розкрила його реальне ставлення до України

Колишня солістка гурту "ВіаГра" Анастасія Кожевнікова розкрила деякі аспекти позиції Костянтина Меладзе, продюсера та колишнього чоловіка співачки Віри Брежнєвої, щодо подій в Україні.

У програмі “Ранок у Великому Місті” колишня солістка “Віа Гри” та екс-дружина Костянтина Меладзе, Анастасія Кожевнікова, поділилася важливими деталями щодо стосунків з продюсером та своїм колишнім чоловіком.

Після російського вторгнення в Україну, співачка відправила листи Костянтину Меладзе, і, за її словами, обговорювала з ним ситуацію на військовому фронті. Проте, намагаючись залишити багато речей за кадром, вона відповіла на питання про їхні спільні думки дуже дипломатично.

Анастасія Кожевнікова сказала, що вони обговорювали це, але вона не може розповісти більше. Вона зазначила, що якщо хтось хоче дізнатися думку Костянтина Меладзе, то вона така ж, як і їхня. Однак вона додала, що більше говорити на цю тему неприпустимо.

К
Кожевнікова розповіла про ставлення Меладзе до України та подій у ній 

Позитивний момент у житті артистки – її спроби створення сольного проекту. Проте, на жаль, цей етап призвів до труднощів, і вона визнала, що страждала від депресії.

Нещодавно стало відомо, що Костянтин Меладзе реагує оперативно на ситуацію в окупованому Росією Криму, продавши свою віллу. Однією з причин такого рішення є можлива “націоналізація” майна.

Також важливим моментом стало висловлення Віри Брежнєвої, яка дала рідкісний публічний коментар щодо її стосунків з Костянтином Меладзе, розкривши причини їхнього розлучення. Виявляється, що пара розлучилася через різні погляди на життя та побутові конфлікти. Цікавим фактом є те, що Віра Брежнєва після розлучення із продюсером відкрила власний жіночий клуб із підтримкою для жінок та дівчат.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини