Потапа порівняли з Брітні Спірс через його відео у ТікТоці: танці в душі у футболці та дивні пісні

Потап після великої порції критики почав активно вести соціальну мережу ТікТок. Чоловік публікує дивні відео, на яких своєю поведінкою нагадує Брінті Спірс.

Репер та продюсер Потап почав втрачати свою популярність з початком повномасштабного вторгнення. Все частіше в Мережі почали говорити про те, що чоловік розлучається з Настею Каменських, багато перебуває за кордоном і не розуміє, яку музику потрібно робити для нинішнього покоління. Всіма силами артист намагається застрибнути в “останній вагон” популярності, але в нього це не дуже добре вдається.

Після його провальної пісні про волонтерів користувачі Мережі не бачать у ньому майже нічого хорошого. Потап вирішив привернути до себе увагу і більше часу приділити соціальній мережі ТікТок – це мережа, в якій молодь проводить найбільше часу і де дуже просто потрапити в рекомендації.

Продюсер почав знімати нетипові для власної персони відео. Танці з ножами, співи під струменем душу у футболці, реп про його життя та багато чого іншого тривожать користувачів Мережі. Деякі вже встигли провести паралель з Брітні Спірс, яка робить дуже схожий контент останні кілька років.

Потапа порівняли в Мережі з Брітні Спірс
Потапа порівняли в Мережі з Брітні Спірс

Хто не знає, Брітні Спірс тривалий час знаходилася під опікою власного батька через проблеми з ментальним здоровʼям і почала знімати дивні відео саме у цей період свого життя. Користувачі припускають, що в Потапа зараз також не все в порядку з його станом і рекомендують чоловікові звернутися до фахівця.

  • “Це типу Брітні Спірс, на яку ми заслужили?”,
  • “Когось нагадує…”,
  • “Не смішно, таке враження, що в людини нервовий зрив. Чи був, чи має бути”, – пишуть в Мережі.
Потап збентежив користувачів Мережі своєю поведінкою
Потап збентежив користувачів Мережі своєю поведінкою

Потап вирішив відреагувати на численні коментарі і записав відео з поясненнями, що з ним відбувається зараз. Чоловік визнає, що він збентежив своїх прихильників і отримує багато питань про його стан, але він хотів просто привернути увагу до своєї персони та творчості. Артист попросив вибачення за свою поведінку.

“Багато наробив я галасу. Все в порядку, все нормально. Хотів привернути вашу увагу, але розумію по вашій реакції, що це не на часі. Хочу вибачитися перед всіма, кого я засмутив чи образив і закінчити на цьому. Дякую всім за увагу і без образ”, – пояснив продюсер.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини