Рубрики: Фото

Не лише генерал, а і Миколайчик: Камалія показала, який подарунок від Залужного знайшла “під ялинкою” (ФОТО)

Відома українська співачка заінтригувала Мережу кадрами, на яких зображено подарунок її родині від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Чим генерал зумів вразити заможну українську сім'ю?

Українці полюбили популярну співачку Камалію за її щирість, доброту та вміння викликати усмішку навіть у найважчі часи. Знаменитість розчулила Мережу несподіваними кадрами, на яких показала Валерія Залужного, який готується подарувати зірковій родині різдвяний презент. Знаменитість зазначила, що це – найкращий подарунок для неї з чоловіком, пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром, який тільки можна вигадати.

Камалія показала подарунок від Залужного

На особистій сторінці відомої української співачки в соціальній мережі Тік-Ток з’явилось відео, на якому головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний підписує постер зі своїм зображенням. Так, генерал залишив милий підпис “Камалії та Захуру” та подарував їм презент на Різдво. Можна припустити, що такий жест Залужний зробив як вдячність за підтримку Камалією та її чоловіком української армії.

Українська співачка Камалія показала різдвяний подарунок від Валерія Залужного

Доки підписники співачки дивились на фотографію, на якій головнокомандувач ЗСУ підписує постер, що збирається подарувати українській артистці, на тлі грає пісня Камалії “На Різдво”.

Найкращий подарунок нам з Захуром на Різдво

– написала Камалія на опублікованому відео.

Крім того, українська співачка залишила біля прізвища головнокомандувача декілька емодзі сердець, що означає вдячність і захоплення співачки особистістю Валерія Залужного. До слова, українська артистка активно займається волонтерською та благодійною діяльністю, а її чоловік, український бізнесмен пакистанського походження Мохаммад Захур, підтримує українців та армію фінансово.

Камалія та Мохаммад Захур отримали подарунок від Валерія Залужного

У коментарях до нового нещодавно опублікованого українською співачкою відео шанувальники та підписники знаменитості поділились своїм захопленням і щирими емоціями. Так, чимало користувачів мережі зазначили, що Камалія живе їхньою мрією, адже багато українців хотіли б отримати автограф Валерія Залужного.

  • “Наша Гордість. Наша Надія. Наша Перемога”;
  • “Моя мрія! Супер!!”;
  • “Я теж таке хочу!”;
Поділитися