Рубрики: Фото

У темних окулярах і з модною зачіскою: донька Олі Полякової Маша показала майбутнього зятя зіркової матусі

Старша донька відомої української співачки Маша Полякова навчається на першому курсі у великобританському університеті. Поміж парами зіркова донька знайшла своїй мамі зятя

Відома українська співачка Оля Полякова виховує двох доньок від свого коханого Вадима Буряковського. І Маша, й Аліса після початку повномасштабної війни в Україні переїхали жити за кордон. Зараз дівчатка навчаються у Великобританії – молодша донька популярної української співачки вчиться в школі-інтернаті, а старша вступила до лондонського вишу на перший курс.

Маша Полякова, крім навчання, також веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Там дівчина час від часу ділиться зі своїми шанувальниками цікавими фотографіями та новинами з життя. Цього разу старша донька відомої української співачки показала декілька затишних та атмосферних кадрів, на одному з яких “засвітила” свого ймовірного бойфренда.

Старша донька Олі Полякової показала свого бойфренда

Як виглядає хлопець Маші Полякової

Донька української співачки нещодавно відвідала сучасну артгалерею у Лондоні “Tate Modern”. Фотографіями з події зіркова дочка вирішила поділитись зі своєю авдиторією. До опублікованого допису Маша Полякова попередньо додала опис, в якому пояснила, чому їй аж ніяк не соромно за те, що вона ділиться кадрами з відпочинку.

За словами дівчини, вона спілкувалась зі своїм знайомим, який наразі перебуває на фронті, і він сказав їй, що військові наполягають на тому, аби в мирних людей не зупинялось життя, українці продовжували насолоджуватись кожним днем і усміхатись.

Так, на особистій сторінці Маші Полякової в соціальній мережі Інстаграм з’явились фотографії, на яких дівчина позує поруч з різними інсталяціями та експонатами сучасного мистецтва. Опубліковані кадри демонструють тонке почуття стилю та просунутий смак доньки відомої української співачки.

Маша Полякова відвідала артвиставку в Лондоні

Відвідати подію дівчина вирішила зі своїм ймовірним бойфрендом. Так, Маша Полякова показала милу фотографію поруч з модно одягненим юнаком, який ніжно обіймав її за плече. Хоча старша донька української співачки офіційно не оголошувала про стосунки з хлопцем, який позує з нею поруч, можна припускати, що вона зустріла коханого на теренах Великобританії.

Донька Олі Полякової показала майбутнього зятя української співачки
Поділитися