“Написала гнівний спіч і випадково відправила Ані Лорак”: Оля Полякова розповіла як обізвала співачку

Оля Полякова під час чергового випуску "Дорослі дівчата" розповіла Маші Єфросиніній, як одного разу відправила Ані Лорак повідомлення з образами.

Оля Полякова з Машею Єфросиніною завжди щось обговорюють і розповідають про своє життя. Під час крайнього випуску шоу співачка розповіла, як одного разу обізвала Ані Лорак, надіславши їй повідомлення в дірект в одній із соціальних мереж.

За словами Олі, вона вирішила подивитись сторіс Ані Лорак та побачила її анонс чергового концерту. Дівчина захотіла відправити повідомлення своєму менеджеру, але помилилась і надіслала його прямісінько до Ані Лорак, а видалити не встигла, бо його зразу ж переглянули.

“Відкриваю її сторіс і пишу: ти ба, яка с**ка, зібралась зали збирати. Ноги в неї криві, костюми такі самі, співати не вміє і взагалі нема чого займатися тим, що ти не вмієш”, – розповідає Оля.

Вона відправила повідомлення і через хвилину побачила, що вона відправила це не своєму менеджеру, а Ані Лорак. Видалити не встигла, бо повідомлення відразу було прочитане.

Оля Полякова зізналася, як написала Лорак гнівне повідомлення
Оля Полякова зізналася, як написала Лорак гнівне повідомлення

“Я подзвонила менеджеру і розповіла, що сталося, спитала, що мені робити. А в цей самий час написав менеджер Лорак і запитав, чи взламали мою сторінку, бо прийшла таке повідомлення. Моя Катерина Хотєєва “напліла”, що це наш менеджер і викрутилася з цієї ситуації”, – зізнається співачка.

Також Ольга Полякова додала, що кожне слово, яке вона написала тоді Ані Лорак залишилися незмінними і вона не відмовляється від жодного свого слова. Зірка сказала, щоб Ані Лорак й далі жила з такою великою ганьбою, яку вона на себе накликала. Телеведуча Маша Єфросиніна погодилася з Поляковою і вона дали одне одному “п’ять”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини