Рубрики: Фото

Мами-ксерокси: відомі українські зірки, які народили свої абсолютні копії – Єфросиніна, Полякова та інші

В українському шоубізнесі є чимало зіркових батьків, деякі з яких зіграли неймовірну партію в генетичну гру. Пригадуємо, хто з відомих матусь народив свої копії

Генетика – чудова та цікава річ, яка, разом з тим, вміє сильно лякати. Іноді в батьків народжуються діти, у зовнішності яких органічно поєднуються риси і мами, і тата. Втім, зараз мова йтиме про тих дітей, які народились буквально копіями своїх зіркових батьків. Коли шанувальники згадують про дітей цих відомих зірок, то кожен запевняється у правдивості фрази “схожі, як дві краплі води”.

Маша Єфросиніна

Українська телеведуча та благодійниця Маша Єфросиніна разом з Тимуром Хромаєвим виховують старшу доньку та сина. Цьогоріч зіркова донька Нана відсвяткувала свій 19-й день народження. Юна Хромаєва дуже схожа на свою відому матусю – усмішкою, зачіскою, очима та загалом зовнішнім виглядом.

Маша Єфросиніна зі своєю донькою Наною Хромаєвою

Оля Полякова

Відома українська співачка разом зі своїм чоловіком виховує двох дітей. Старша донька Олі Полякової до неможливості схожа на свою зіркову матусю. Так, відрізнити Машу та Олю можливо виключно завдяки волоссю різного кольору.

Маша Полякова неймовірно сильно схожа на свою зіркову маму

Не зовнішністю єдиною! Крім ідентичності рис обличчя, донька відомої української співачки Олі Полякової вже почала впевнено крокувати шляхом своєї мами. Дівчина вступила до музичної академії у Великобританії.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва зі своєю донькою Сонею Кіперман

Після фотопорівняння Олі Полякової з Машою, старшу доньку відомої української артистки Соню Кіперман важко назвати копією своєї мами. Втім, дівчина й дійсно схожа на Віру Брежнєву. Без особливих зусиль можна помітити схожість усмішки, розрізу очей, фігури та харизми.

Поділитися