Як за 10 років змінились зірки скетчкому “Країна У”: Юрчик, Яринка, Танька й інші головні герої тоді й зараз

Свого часу популярне телешоу про життя в різних куточках України захопило увагу мільйонів глядачів. Пригадуємо, як за 10 років з прем'єри першої серії змінились актори, які зіграли головних героїв

Один з найпопулярніших телепроєктів України “Країна У” вперше вийшов на телеекрани на каналі ТЕТ 2013 року. Шоу є адаптацією відомого в Англії скетчкому “Маленька Британія”. Актори, які розповідали про життя в різних куточках України, грали в різних командах КВК, але врешті-решт зійшлись під прицілом однієї телекамери. Пригадуємо, як знаменитості змінились за 10 років.

Юрій Ткач – Юрчик

Як Юрій Ткач змінився за 10 років
Як Юрій Ткач змінився за 10 років

Юрчик, в реальному життя – Юрій Ткач, зіграв головну роль в історії про пару, яка живе під Полтавою. Глядачам особливо сподобалась ця історія, тому пізніше на українському телебаченні з’явилось продовження – “Одного разу під Полтавою”.

Ірина Сопонару – Яринка

Ірина Сопонару тоді та зараз
Ірина Сопонару тоді та зараз

Відома українська актриса та гумористка зіграла Яринку, кохану Юрчика з Полтавщини. Саме ця роль принесла талановитій зірці всеукраїнське визнання. Сьогодні знаменитість виступає у складі “Жіночого кварталу”, але через повномасштабну війну тимчасово живе у Великобританії.

Віктор Гевко – Кум

Віктор Гевко під час знімання Країни У та через 10 років
Віктор Гевко під час знімання Країни У та через 10 років

Відомий український комік і гуморист, крім того, що зіграв кума Юрчика в “Країні У”, також є автором сценарію скетчкому. Знаменитість сьогодні займається політичною діяльністю, є депутатом у Тернопільській міській раді, та виховує з дружиною сина.

Тетяна Песик – Танька

Як виглядала Тетяна Песик раніше й сьогодні
Як виглядала Тетяна Песик раніше й сьогодні

Тетяна Песик зіграла Таньку з Тернополя, яка має деякі складнощі в стосунках зі своїм коханим, втім від цього їхні почуття не згасають. Роль у “Країні У” принесла зірці визнання, а пізніше Тетяну Песик запросили до “Жіночого Кварталу”.

Тарас Стадницький – Володька

Тарас Стадницький раніше та зараз
Тарас Стадницький раніше та зараз

Український гуморист та актор Тарас Стадницький зіграв Володьку, коханого Таньки з Тернополя. Сьогодні знаменитість разом з дружиною виховує двох дітей. До 24 лютого минулого року активно виступав у “Лізі сміху”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини