Рубрики: Фото

Руде волосся й блакитний картуз: Даша Квіткова після розлучення з Нікітою Добриніним кардинально змінила імідж

Відома українська блогерка та бізнесвумен показала шанувальникам несподівані кадри – білявка кардинально змінила імідж і прикрасила свій образ рудим волоссям

Наприкінці січня цього року мережу сколихнула новина про те, що єдина пара реаліті-шоу Холостяк, яка після фіналу залишилась разом, розлучилась. Після новини про розрив з чоловіком Даша Квіткова полетіла з сином на Мальдіви, а тепер, повернувшись додому, вирішила змінити імідж.

На особистій сторінці відомої української блогерки в соціальній мережі Інстаграм з’явилась незвичайна фотографія Даші Квіткової з новим кольором волосся. Зірка позувала в стильному блакитному картузі та з рудими локонами.

Даша Квіткова кардинально змінила імідж і стала рудоволосою

Пізніше знаменитість пояснила, що просто вирішила поміряти перуку, втім, такий експеримент наштовхнув Дашу Квіткову на думку про те, що, можливо, варто й справді змінити колір волосся. Зірка спитала в шанувальників, чи варто бігти в салон і фарбувати волосся. Фанати зазначили, що краще залишатись з білявим кольором, адже так вона виглядає більш природно.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін більше не разом

Нагадаємо, що у січні цього року стало відомо про розлучення однієї з найміцніших молодих пар українського шоубізнесу. В інтерв’ю для відомої ведучої та благодійниці Маші Єфросиніної Даша Квіткова зізналась, що спільно зі своїм чоловіком Нікітою Добриніним вирішила розійтись. Зірка пояснила таке рішення потребою розібратись у собі. За словами Даші Квіткової, останні декілька років вони були буквально нерозлучними, через що перенаситились одне одним.

Варто зазначити, що познайомилась зіркова пара у дев’ятому сезоні популярного реаліті-шоу Холостяк. Між майбутніми колишніми одразу з’явилась іскра, а врешті-решт Квіткова стала переможницею. Після фіналу проєкту новоспечена пара почала жити разом, а на світ з’явився їхній первісток – син Лев. Зараз, за зізнанням Квіткової, вони з Добриніним підтримують дружні стосунки та активно спілкуються про речі, що стосуються їхньої дитини.

Поділитися