Рубрики: Фото

Фанати не знають цих людей: Настя Каменських, Тетяна Литвинова, Маша Єфросиніна показали себе із зайвою вагою

Українські зірки залишаються красунями в будь-якому вигляді та вазі. Втім, сьогодні Каменських, Литвинова й Єфросиніна настільки стрункі, що впізнати їх на "пишних" фото майже неможливо

Ідеальна вага – поняття, яке важко позначити певними цифрами, адже в кожної людини вони різні. Якщо комусь здавалось, що зірки завжди мусять виглядати ідеально, струнко й усміхнено, поспішаємо розповісти історії неймовірного схуднення.

Маша Єфросиніна

На початку своєї кар’єри відома українська телеведуча, а нині ще й благодійниця, була далеко не такою стрункою, як сьогодні. Маша Єфросиніна не приховує, як їй вдалось так різко схуднути. Зірка зізнається, що вся річ у здоровому способі життя – правильному харчуванні та заняттях спортом. Ведуча їсть п’ять разів на день, але відмовляється від деяких продуктів.

Маша Єфросиніна до та після схуднення

Так, знаменитість не їсть випічку, повністю відмовилась від м’яса, не п’є молоко, не їсть консервовані або копчені продукти. Частину з цих продуктів зірка вважає шкідливою для власного здоров’я, а частину – просто не любить.

Тетяна Литвинова

Одна з найвідоміших українських кулінарок свого часу була дещо повнішою, ніж зараз. Сьогодні фігура Тетяни Литвинової багатьох вражає та навіть змушує заздрити. Втім, зізнається знаменитість, за останній рік вона часто заїдала стрес, а як результат – отримала небажані додаткові 10 кілограмів зайвої ваги.

Тетяна Литвинова до схуднення

Зараз відома українська кулінарка лише на шляху до свого схуднення. Литвинова дотримується правильного харчування. Крім того, знаменитість почала активно займатись спортом.

Настя Каменських

Відома українська співачка зізналась, що її максимальна вага дорівнювала 78 кілограмам, втім знаменитість зауважила, що всі навколо думали, що важить вона близько 100. Секретів в артистки немає – схудла вона завдяки активному способу життя. Зірка почала займатись спортом і скоригувала свій раціон.

 

Настя Каменських до та після схуднення

Артистка зізналась, що процес був надзвичайно важким, а на шляху до омріяної фігури вона навіть відвідувала психолога, аби впоратись з наслідками, які вплинули на її моральний стан.

Поділитися