Аліна Гросу різко схудла під час перебування в Індії: як зараз виглядає співачка після 21-денної реабілітації

Аліна Гросу проходила реабілітацію в Індії після лікування в Україні і показала рідкісні кадри свого неймовірного схудення. Дівчина дуже рада таким перетворенням.

Популярна українська співачка Аліна Гросу проходила лікування перебуваючи в Індії і розповіла про подбробиці свого перебування під час 21-денного лікування. Крім цього, дівчина показала наслідки, з якими вона зіштовхнулась після проходження такої терапії. Така реабілітація їй знадобилась після операції, що була проведена в Україні.

Дівчина розповіла, що лікування тривало 21 день. Вона приймає потрібні ліки, дотримується необхідної дієти і режиму сну. Аліна зізнається, що такий режим пішов їй на користь, вона краще себе почуває та відчуває внутрішні зміни в своєму організмі. Вона щиро подякувала персоналу за проявлену до неї турботу і дуже рада, що опинилася саме в їхніх руках.

Гросу також розповіла про те, що фахівці з Індії вдень та вночі піклувалися про неї і допомагали. Співачка опублікувала дві фотографії “до” та “після” того, як вона приїхала на реабілітацію. Артистка помітно схудла і стала виглядати набагато краще та впевненіше в собі.

“Крім того, що покращилось моє здоров’я, я ще залишила тут п’ять з половиною кілограмів”, – пише співачка.

Аліна Гросу розповіла, що вона схудла на 5 кілограмів
Аліна Гросу розповіла, що вона схудла на 5 кілограмів

Після розлучення з російський актором в дівчини почалися серйозні проблеми зі здоров’ям. Вона зустрічала Новий рік на самоті та проходила лікування, чим ділилась на своїй сторінці у соціальній мережі. Спочатку прихильники лише здогадувалися, що співачка розлучилася зі своїм актором, але потім інформація підтвердилась. Чоловік покинув Україну та поїхав в росію з початком повномасштабного вторгення і залишився жити там.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини