Як виглядає майбутня теща ексчоловіка Ані Лорак: наречена турка Мурата Налчаджиоглу Лілія показала свою маму

Колишній чоловік скандально відомої української співачки, виявляється, скоро матиме неймовірно красиву тещу. Наречена Мурата Налчаджиоглу показала фотографії своєї мами

Горезвісна українська співачка Ані Лорак довгий час перебувала у шлюбі з турком Муратом Налчаджиоглу, з яким познайомилась у відпустці на батьківщині чоловіка. Сьогодні зіркова пара у розлученні, але разом виховує спільну доньку Софію. Попри все особисте життя колишніх закоханих склалось дуже добре. Ані Лорак будує стосунки зі своїм вчителем йоги, а ось Мурат Налчаджиоглу давно перебуває у стосунках з Лілією Реус, яка навіть встигла стати його нареченою.

Нещодавно на особистій сторінці дівчини в соціальній мережі Інстаграм з’явилась фотографія з її мамою. Так, дівчина вперше показала, як виглядає майбутня теща Мурата Налчаджиоглу – жінка має потужний і сильний погляд, який водночас пронизаний ніжністю та добротою.

Варто зазначити, що Лілія Реус має спільні риси зі своєю мамою, втім можна припускати, що дівчина більше схожа таки на свого батька.

Як виглядає майбутня теща колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу
Як виглядає майбутня теща колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу

Нагадаємо, що раніше українська блогерка та бізнесвумен, а також – наречена колишнього чоловіка Ані Лорак, показувала фотографію зі своєю сестрою. На опублікованому раніше зображенню Лілія Реус позує поруч з рідною людиною, на ім’я Мар’яна. Загалом дівчата мають спільні риси зовнішності, але через різний колір волосся важко сказати, що вони дуже схожі.

Як виглядає сестра нареченої колишнього чоловіка Ані Лорак
Як виглядає сестра нареченої колишнього чоловіка Ані Лорак

Втім, тепер, коли у мережі є фотографія матері Лілії Реус, стало зрозуміло, чиєю копією народилась сестра нареченої Мурата Налчаджиоглу. Так, Мар’яна схожа на свою маму – однаковий колір волосся, ніжна усмішка та ніс роблять доньку та неньку подібними одна на одну.

Лілія Реус та Мурат Налчаджиоглу
Лілія Реус та Мурат Налчаджиоглу

Нагадаємо, що про стосунки зіркової пари стало відомо у серпні 2021 року. Разом Налчаджиоглу та Реус виховують дітей від колишніх шлюбів, доньку Мурата та Ані Лорак Софію та доньку його нареченої Лілії Олександру.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини