Рубрики: Фото

“Живий” паркан, шикарний басейн, простора тераса: Катерина Осадча показала свій з Юрієм Горбуновим будинок

Українська телеведуча Катерина Осадча показала сімейне гніздечко, в якому разом зі своїм коханим чоловіком Юрієм Горбуновим живе та виховує спільних дітей

Відома українська телеведуча Катерина Осадча, крім своєї основної діяльності на телебаченні, також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Поміж публікаціями про повномасштабну війну, благодійність та робочі процеси можна знайти й дещо особисте. Так, наприклад, нещодавно знаменитість показала шанувальникам, де живе разом зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим.

Катерина Осадча показала, де живе разом зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Катерина Осадча опублікувала кадри, зроблені у подвір’ї її з чоловіком будинку. Так, знаменитість показала підписникам своє сімейне гніздечко. У красиво оздобленому подвір’ї Каті Осадчої вже почали квітнути перші дерева та кущі, тому й опубліковане відео вона підписала так: “Моя весна”.

На опублікованих відомою українською телеведучою кадрах видно, що від зайвих поглядів її будинок захищає так званий “живий” паркан з хвойних дерев туй. До слова, все подвір’я зіркової родини оздоблено зі смаком, але без зайвих шику та помпезності. На прибудинковій території Осадчої та Горбунова також є басейн, який вони скоро планують відкрити.

Сам будинок зведений з червоної цегли, а фасад залишається не побіленим, що додає особливого шику їхній оселі. Гармонійно вписують в зовнішній вигляд будинку панорамні вікна та заплетені диким виноградом зовнішні стіни. Неможливо оминути увагою й простору терасу, яка також додає особливої родзинки.

Як виглядає будинок Катерини Осадчої та Юрія Горбунова

Нагадаємо, що парочка відомих українських телеведучих одружені з 2017 року, а їхній роман почався за лаштунками проєкту “Голос. Діти” 2015 року. Спершу Катерина Осадча та Юрій Горбунов приховували романтичний зв’язок, але врешті-решт розповіли шанувальникам хороші новини. Сьогодні зіркова пара виховує двох синів – Івана та Данила.

Поділитися