Рубрики: Фото

Марина з Холостяка-12 набрала зайву вагу та показала свої реальні фото без фотошопу: “Почуваюся некомфортно”

Косметолог Марина здобула особливу популярність після участі в телепроєкті "Холостяк-12". Нещодавно дівчина зізналась, що має зайву вагу та показала свої реальні фотографії

Косметолог Марина на телепроєкті “Холостяк-12” стала однією з найяскравіших учасниць. Після початку повномасштабної війни дівчина виїхала за кордон та оселилась у США. Сьогодні знаменитість живе у Лос-Анджелесі, а через стрес, зізнається, набрала зайві кілограми. Як виглядає дівчина сьогодні, вона показала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, поділившись фотографіями без фотошопу та обробки.

Марина поділилась зі своїми шанувальниками зізнанням, що останні сім років вона тримала свою фігуру в тонусі й ніколи не набирала зайві кілограми. Втім, з початком повномасштабної війни в її житті поселився постійний стрес, а тому, вважає Марина, тіло вирішило захистити себе саме так – набрати вагу.

Марина з Холостяка-12 показала фотографії без фотошопу та обробки

Мій біль зараз – це зайва вага. Я дійсно почуваюся некомфортно, й останні 7 років моя вага ніколи не була такою. Я вірю, що це результат захисту мого тіла, так спрацювала психосоматика

– прокоментувала дівчина.

Марина також зізналась, що вже почала працювати над тим, аби повернутись у вагу, в якій їй буде комфортно. Дівчина зауважила, що вона себе не мучить важкими тренуваннями та нелюдяними дієтами – зі своїм тілом, вважає ексучасниця “Холостяка”, потрібно домовлятись через любов і взаєморозуміння.

Блогерка зауважила, що за час повномасштабної війни дійшла філософського висновку – якщо ти не можеш впливати на події, що роблять тобі боляче, слід навчитись контролювати свою реакцію на ці події. Ба більш, вважає Марина, стримувати емоції – шкідливо, а тому, якщо вони виникають, слід давати їм вихід.

Марина з Холостяка-12 зізналась, як порається з негативними емоціями

До слова, підписники ексучасниці українського реаліті висловили своє захоплення дівчиною у коментарях. Шанувальники назвали Марину милою та чарівною дівчиною. Сама блогерка в описі до нового допису зауважила – опубліковані фотографії не містять обробки й показують її такою, якою вона є.

Поділитися