Рейтинг маєтків ведучих 1+1: як виглядають будинки Осадчої, Горбунова, Мазур, Мосейчук та інших зірок

Наші знаменитості знають, як можна створити собі будинок мрії. Дізнайтеся, хто з улюбленців "1+1" має справжній палац, а хто зміг створити затишок на кількох квадратних метрах.

Сьогодні чимало українців навіть попри війну займаються ремонтами та намагаються створити оселю мрії. Наші знаменитості також попрацювали над власними оселями та довели, що втілити у життя можна найсміливішу ідею, а маєтки можуть виглядати не гірше, ніж у заокеанських селебріті.

У квартирах живуть Алла Мазур, Марічка Падалко, Єгор Соболєв та Лідія Таран. Дикторки новин не поспішали показувати свої інтер’єри, але від пильного медійного ока нічого не приховати.

У дружин Соболєва — вельми скромна атмосфера. Вона засвітила свою кухню у сторіз, і видно, що ця зіркова родина проживає, як середньостатистична українська сім’я: простий без забаганок ремонт та меблі.

Кухня Марічки Падалко

Алла Мазур наважилася показати своє житло тільки раз, коли давала інтерв’ю після народження сина: вдома у знаменитості все дуже охайно, але не помпезно.

Квартира Алли Мазур

А ось у Лідії Таран дуже цікаві інтер’єрні рішення. Дикторка новин будувалася до війни, створювала лофт, яким надихалася у Вільнюсі. Головним акцентом була підлога з мармуру.

Лідія Таран після ремонту

Столичне житло Єгора Гордєєва славиться також незвичайними прийомами: там і підвісне крісло-кокон, білі стіни у скандинавському стилі та чимало недешевої техніки.

Квартира Єгора Гордєєва

Справжніми палацами можуть похизуватися Наталія Мосейчук та Катя Осадча з Юрієм Горбуновим.

У залізної леді “плюсів” чималий будинок з вікнами у підлогу. Має вона також дуже затишне подвір’я з ідеальним газоном.

Дім Наталії Мосейчук

Дім головного обличчя “Світського життя” славиться не тільки розмірами, а й наявністю басейну, а мешкає зіркове подружжя у передмісті столиці.

Маєток Осадчої та Горбунова

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини