Рубрики: Фото

Зіркові нащадки: якими стали дорослі діти Білоконь, Сумської, Вакарчука, Фреймут, Кондратюка, Доманського

Діти для батьків є завжди найважливішими у світі людьми. Відомі представники українського шоубізнесу показали, якими з роками стали їхні нащадки та як вони змінились

Турботливі та сумлінні батьки ніколи не втомлюються доводити не лише словами, а і діями, що діти для них – цілий всесвіт. Пригадуємо, як виглядають та чим займаються нащадки найвідоміших українських зірок.

Донька Святослава Вакарчука

20 років відомий український музикант перебував у шлюбі зі стилісткою Лялею Фонарьовою. Спільних дітей у зіркової пари не було, втім кохана Святослава Вакарчука мала доньку від колишнього чоловіка. Діану артист полюбив, як рідну.

Як виглядає названа донька Святослава Вакарчука

Вакарчук ніколи не любив розголошувати подробиці особистого життя, втім деякі деталі про його найстаршу доньку таки відомі. Наприклад, Діана здобула освіту в Ноттінгемському університеті у Великобританії. Захоплюється дівчина, як і її зіркова мама, сферою моди.

Діти Інни Білоконь

Сценічна мама Вєрки Сердючки в реальному житті давно щаслива у шлюбі з коханим чоловіком. Разом вони виховали вже дорослу доньку Яну Білоконь, яка після здобуття середньої освіти в приватному коледжі вирішила вступити до університету в Польщі.

Донька Ірини Білоконь Яна

Дівчина веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де, наприклад, раніше викладала фотографії зі своїм бойфрендом.

Діти Ольги Сумської

У відомої української актриси є дві доньки від різних чоловіків. Старша Тоня Паперна сьогодні живе та будує кар’єру актриси в росії. Дівчина вже має власну родину та виховує двох дітей від російського актора Яглича.

Як виглядають дві доньки Ольги Сумської

А ось молодша донька знаменитості, Ганна Борисюк, цьогоріч відзначила 21-й день народження і також почала будувати акторську кар’єру. Дівчина живе у Києві.

Діти Ольги Фреймут

Старша донька відомої української ведучої з’явилась на світ від корінного великобританця, з яким журналістка познайомилась, коли проходила стажування у Лондоні. Сьогодні Злата Мітчелл живе на дві країни, серед яких поки що, на жаль, немає України.

Старша донька Фреймут Мітчелл

Дівчина навчається в американській школі та живе у США.

Діти Ігоря Кондратюка

Разом зі своєю дружиною відомий український ведучий і продюсер Ігор Кондратюк виховує двох дітей – двох синів Сергія й Данила та доньку Поліну. Сини знаменитості мешкають у Києві, старший Сергій займається зніманням відео, а Данило спеціалізується на блокчейні.

Як виглядають діти Кондратюка

Поліна Кондратюк нині навчається у США. В американському університеті дівчина вивчає інженерку космічних систем.

Діти Андрія Доманського

Відомий український телеведучий є не лише зіркою телебачення, а й багатодітним татусем. Первісток знаменитості, син Василь, з’явився на світ 2000 року, а чотири роки поспіль народилась донька Лада.

Син Василь крайній ліворуч
Донька Лада тримає тата за плече
Поділитися