Рубрики: Фото

Це просто вау: як виглядає єдина донька Віктора Павліка Христина, яка вже мама, а він – молодий дідусь

У другому шлюбі відомий український співак Віктор Павлік став щасливим батьком своєї єдиної доньки. Як виглядає Христина, чим займається та як проводить свій вільний час?

Відомий український співак Віктор Павлік – ще той ловелас. Знаменитість офіційно був одружений чотири рази, а розлучався тричі. Від колишніх дружин в артиста є син Олександр, померлий син Павло, з яким пов’язана трагічна історія, та наймолодший син Михайло. Серед них є і єдина донька артиста – Христина.

Дівчина з’явилась на світ 36 років тому, коли Віктор Павлік був одружений зі своєю другою дружиною Світланою. Доволі довго мережею ходили чутки, що артист закрутив роман з матір’ю своєї єдиної доньки, коли його перша дружина Лідія ще навіть не народила первістка Павліка Олександра. Хай там що, чутки залишаються чутками, а ось красуня Світлана з Узбекистану швидко підкорила серце чоловіка.

Як виглядає єдина донька Віктора Павліка

Віктор Павлік та Світлана прожили разом близько 8 років, втім врешті-решт шляхи закоханий розійшлись. Христині було 7 років, коли її батьки розійшлись. Після розлучення у них залишилась спільна донечка, яку артист дуже цінує та любить. У публічному доступі фотографій другої дружини відомого українського музиканта та матері його єдиної доньки немає. Втім, кадрів Христини можна знайти чимало.

Про доньку Павліка відомо мало. Річ у тім, зізнався артист в одному з давніших інтерв’ю, Христина – непублічна та дуже тиха дівчина, вона не любить медійності, тому й новин про неї майже ніколи не знайдеш. Втім, деякі факти з біографії таки відомі.

Єдина донька Віктора Павліка Христина виросла справжньою красунею

Відомо, що сьогодні 36-річна донька українського співака живе зі своїм чоловіком і сином у місті Рівне. Христина після весілля взяла прізвище свого коханого чоловіка – Василець. Донька відомого артиста зробила Віктора Павліка дідусем 2013 року, саме тоді на світ з’явився первісток Христини.

Як сьогодні виглядає донька Віктора Павліка від другої дружини

Слід зазначити, що дівчина, хоч і не так активно, як інші відомі люди, але таки веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. З нього можна зробити висновок, що дівчина живе абсолютно спокійним життям, любить відвідувати театри та відпочивати з друзями та рідними у затишних ресторанах чи кафе.

Поділитися