Стиль вамп і мінімум одягу: схудла Ксенія Мішина у шкіряному total black образі нарвалась на критику фанів

Відома українська актриса Ксенія Мішина похизувалась результатами схуднення. Знаменитість показал кадри з цікавої фотосесії в одних шкіряних ботфортах і спідньому

Нещодавно відома українська актриса сполохала мережу несподіваною новиною: знаменитість кардинально схудла, “висушилась” у спортивній залі та дуже змінилась зовнішньо. Розповідаючи про свою трансформацію, зірка зізналась, що протягом останніх чотирьох місяців вона перетворила свою фігуру на омріяну, а сьогоднішня її форма, за особистим зізнанням, є найкращою за все життя.

Втім, змінилась Ксенія Мішина не лише зовнішньо, а й внутрішньо. Актриса зазначила, що процес схуднення приніс їй не лише візуальний ефект, а й повну моральну трансформацію. Насправді з останніх фотографій, які зірка публікує в особистому блозі, це дуже помітно. Ксенія Мішина зізналась, що ще чотири місяці тому не могла дивитись на своє тіло, а тепер повністю задоволена відображенням у дзеркалі.

Так, наприклад, нещодавно актриса опублікувала кадри з провокативної фотосесії. На знімках знаменитість позувала у чорних шкіряних ботфортах, а спіднє з чорним обтислим топом стало фішкою образу.

Ксенія Мішина вразила шанувальників новими фотографіями
Ксенія Мішина вразила шанувальників новими фотографіями

Слід зазначити також і те, що освітлення в кадрі було розставлено таким чином, щоб підкреслити рельєфність фігури знаменитості. Ідеальний прес, м’язи на ногах і стрункий стан професіонали зробили ще більш помітним у новій фотосесії. А ось сміливі пози Ксенії Мішиної в результаті зробили кадри неймовірними.

Нові фотографії на сторінці Ксенії Мішиної спричинили справжній фурор
Нові фотографії на сторінці Ксенії Мішиної спричинили справжній фурор

Неможливо оминути увагою і той факт, що знаменитість стала дуже сміливою та впевненою. Здавалося б, на думку шанувальників, актриса була ідеальною завжди. Втім, ні про яку високу самооцінку не може йти мови, коли передусім людині не подобається свій зовнішній вигляд. Тепер же Ксенія Мішина бачить у дзеркалі ідеальну себе у власному сприйняті, що відчувається і в її поведінці.

Втім, не всі підписники української актриси схвалюють подібні фотосесії та позитивно реагують на внутрішню й зовнішню трансформації. У коментарях до останніх дописів Ксенії Мішиної користувачі мережі висловлюють обурення тим фактом, що знаменитість нібито виставляє все напоказ. Крім того, підписники актриси зазначили, що вона занадто сильно схудла.

Хейтерські коментарі під останнім дописом Ксенії Мішиної
Хейтерські коментарі під останнім дописом Ксенії Мішиної

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини