Рубрики: Фото

Вони теж бувають неідеальними: українські зірки з проблемною шкірою – Надя Дорофєєва, Тіна Кароль та інші

Зіркові дівчата українського шоу-бізнесу люблять доглядати за собою, але не завжди навіть такі наші красуні можуть похвалитися ідеальною шкірою.

Під час своїх виступів кожна зірка повинна виглядати бездоганно. Однак, в реальному житті зірки українського шоу-бізнесу такі ж звичайні люди, як і всі ми.

Ольга Полякова

Популярка українська співачка не переймається за свій зовнішній вигляд без косметики. Зірка прекрасно виглядає без косметичного втручання і неодноразово показувала себе без макіяжу. Полякова зізнається, що секрет її чистої шкіри – здоровий сон і правильне харчування. Звісно, без зморшок не обходиться, але Ольга може дати прочуханки молодим дівчатам в будь-якому плані.

Віра Брежнєва

Як виглядає Віра Брежнєва без косметики та фотошопу

Багато прихильників співачки були приголомшені станом шкіри Брежнєвої без макіяжу. Фани почали звинувачувати співачку в тому, що вона використовує багато фотошопу та косметики, щоб цього не було так помітно.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва показала свою неідеальну шкіру

Час від часу Надя Дорофєєва показує себе без макіяжу і з висипаннями. Дівчина раніше лікувалась від демодекозу і час від часу в неї знову можуть з’явитися висипання на обличчі. Не дивлячись на мінімальні висипання, в Дорофєєвої більше немає ніяких проблем зі шкірою, дівчина доглядає за собою та слідкує за собою в домашніх умовах не гірше, ніж в салоні.

Тіна Кароль

Тіна Кароль показалася без макіяжу

Прихильники Тіни Кароль кажуть, що її не зіпсує нічого, навіть маленькі прищики на обличчі. Співачка часто виходить в сторіз без косметики та показує себе з природньою красою.

Ірина Білик

Як виглядають українські зірки без макіяжу

Легендарна співачка не раз зверталася до пластичних хірургів, щоб виправити свої недосконалості. Зараз без косметики жінка виглядає доволі непогано і не комплексує з цього приводу.

Поділитися