Без макіяжу і зачіски стилістів: як виглядають Олена Зеленська, Тіна Кароль і Настя Каменських в реальності

Найвідоміші українські жінки чарують своїм неймовірним зовнішнім виглядом, але чи знаєте ви, як виглядають улюблениці мільйонів українців без макіяжу?

Олена Зеленська

Перша леді України з’являється на публіці в стриманих костюмах, з гарною укладкою та зачіскою. Жінка майже кожного дня зустрічається з політичними діячами, активно займається благодійністю та працює та благо українського суспільтва. Проте, мало хто знає, як Олена Зеленська виглядає без макіяжу та своєї вишуканої укладки.

В Мережі з’явилося фото Олени до того ,як її чоловік став президентом України. На фото усміхнена Олена Зеленська позує в звичайному одязі: шапка, спортивна куртка та жилет. Виглядає жінка так само бездоганно, як і з макіяжем.

Як виглядає Олена Зеленська без макіяжу
Як виглядає Олена Зеленська без макіяжу

Настя Каменських

Відома українська співачка не боїться показати своє обличчя крупним планом в об’єктиві камери для своїх прихильників. Співачка частенько показує прихильникам, як вона виглядає спросоння, або під час своєї підготовки до приходу стилістів та візажистів.

Як виглядають зірки без краплі макіяжу
Як виглядають зірки без краплі макіяжу

Каменських опублікувала фото, де вона сидить з спеціальними пачтами на обличчі без краплі макіяжу. Можна помітити, що в Насті дуже гарна шкіра і вона молодо виглядає без тональної основи та інших косметичних засобів.

Тіна Кароль

Тіну Кароль рідко можна побачити без макіяжу. Кожен українець знає, що Тіна Кароль без своїх червоних губ – не Тіна! Попри це, співачка не соромиться показатися без макіяжу і дуже дивує своїм неймовірним виглядом. Одне з таких фото Кароль опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі. Співачка мило посміхається в автомобілі і не ніяк не переймається за свій зовнішній вигляд.

Зіркові українські дівчата без макіяжу

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини