Рубрики: Фото

Як сьогодні виглядають діти братів Кличків: різні жінки народили Віталію та Володимиру їхні точнісінькі копії

Володимир і Віталій Клички передусім здобули популярність як спортсмени. Втім, склалась у зірок не лише боксерська кар'єра, а й особисте життя. Як сьогодні виглядають діти братів?

Відомі українські боксери Віталій і Володимир Клички не лише успішну спортивну кар’єру побудували, але й завели щасливі сім’ї. Хоча сьогодні обидва брати є розлученими, після стосунків у них залишились чудові діти. Як виглядають зіркові нащадки найвідоміших спортсменів України?

Діти Віталія Кличка

Відомий український спортсмен, громадський і політичний діяч Віталій Кличко прожив зі своєю вже колишньою дружиною 26 років, а за цей час у союзі з’явилось троє дітей – двоє синів і донька. Сьогодні Наталія Єгорова, екс-дружина Кличка, живе у Німеччині, що, до слова, й стало однією з причин розриву зіркової пари.

Як виглядає старший син Віталія Кличка та Наталії Єгорової

Єгор-Даніель Кличко цьогоріч святкуватиме 23 день народження. Юнак наразі мешкає за кордоном, він навчається у лондонському університеті. У Великобританії зірковий син вивчає бізнес-менеджмент і захоплюється баскетболом.

Як виглядає єдина донька Віталія Кличка та Наталії Єгорової

Наступною у шлюбі Кличка та Єгорової народилась донька Єлизавета-Вікторія Кличко. Дівчині виповнилось 20 років. Зіркова донька вивчає психологію в Амстердамі та займається плаванням.

Як виглядає наймолодший син Віталія Кличка та Наталії Єгорової

17-річний Максим Кличко живе та навчається у Великобританії, де відвідує приватну школу. Крім того, чоловік займається баскетболом, як і його старший брат.

Донька Володимира Кличка

Молодший брат київського мера деякий час тому перебував у стосунках з американською моделлю Гайден Панеттьєрі. Зіркова пара готувалась до весілля, втім в один момент розірвали заручини. Після розриву знаменитості майже нічого не розповідають про особисте життя, намагаючись приховати єдину доньку від надмірної уваги преси. Втім, інколи Гайден Панеттьєрі та Володимир Кличко таки розповідають про Каю-Євдокію.

Колишня наречена Володимира Кличка Гайден Панеттьєрі показала їхню спільну доньку

У грудні 2022 року дівчинці виповнилось 8 років, а більшу частину свого життя вона провела в українській столиці. Надія Ульянівна, мати Кличків, виховувала онучку, поки Володимир Кличко працював за кордоном. Після початку повномасштабної війни знаменитість повернувся до України й тепер приділяє донці набагато більше часу.

Поділитися