Рубрики: Фото

“З університету не змінився”: “МастерШеф” Євген Клопотенко показав фото без фірмових кучерів та бороди

Видатний кулінар на переможець проєкту "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився архівними фото з минулого, коли він був ще без фірмових вусів та кучерів.

Євген Клопотенко отримав велику популярність завдяки своїй перемозі у проєкті “МастерШеф”. Чоловік показав всі свої професійні навички, які змогли завоювати суддів, але на цьому досягненні він зупинятися не став. Чоловік активно продовжує змінювати харчову культуру України на інтерпритувати українські продукти у щось нове та незвичайне.

Зараз кулінар є ведучим власної програми та телеканалі СТБ “Пекельні борошна”. До Євгена приходять запрошені гості та приносять улюблену чи невдалу страву, або звичайний український продукт, щоб дізнатися в шеф-кухаря, як його правильно приготувати. В ході кулінарії, Євген Клопотенко може поговорити з зірковими гостями про особисте, підняти одне одному настрій та просто провести приємну бесіду.

Видатний кулінар Євген Клопотенко показав фото 12-річної давності

Своїх гостей на професійній кухні Клопотенко зустрічає у відповідному образі: фірмовий одяг та незмінна засічка з пишними вусами, які ідеально доповнюють загальний образ кулінара. Однак, такй вигляд чоловік мав не завжди. 12 років тому не можна було навіть уявити молодого шеф-кухаря з вусами та закрученими локонами на голові. Відповідне фото зі свого архіву Євген вирішив показати в Мережі.

“Як вам фото від 2011 року?”, – пише чоловік.

Видатний кулінар Євген Клопотенко показав фото 12-річної давності

На знімку молодий Клопотенко позує з келихом якогось напою, але без стильної зачіски та вусів. Чоловік виглядає взагалі не так, як зараз, тому складно уявити, що аін справді був таким звичайним, як і всі, хлопцем. Дивлячись на фото, складається враження, що це дві різні людини! Зараз – статний та відомий на всю Україну шеф-кухар, завдяки якому українська культура розвивається та достосовується до сучасності, а 12 років тому – звичайний хлопець, в якого попереду ще ціле життя.

Прихильники в коментарях таке перевтілення оцінили:

  • “Мабуть голодні студентські роки, одні лише очі”,
  • “Худенький… Як добре, що є люди, яким роки лише на користь і красу”,
  • “Це ви на фото ????? Не впізнати”,
  • “Ще зовсім зелений!”.
Поділитися