У Горбунова є теща, а у Осадчої свекрухи немає: як виглядає родина телеведучих в повному складі

Подружжя Катерини Осадчої та Юрія Горбунова виховує прекрасних дітей та не проти зібратися великою родиною за одним столом. Днями пара показала, як виглядає їхня родина.

З початком повномасштабного вторгення Катерина Осадча та Юрій Горбунов прийняли рішення не покидати Україну і активно розвивати медіа-діяльність. Попри велику зайнятість, подружжя завжди знаходить час, щоб провести його зі своєю великою родиною.

Відомо, що Катерина Осадча рідко говорить про своїх батьків. Тато Олександр працював генеральним директором ДП ВО “Київприклад”, а мама Катерини завжди була домогосподаркою та берегинею сімейного вогнища. Юрій Горбунов неодноразово говорив про те, що батьки Катерини для нього завжди будуть прикладом того, як крізь роки можна зберегти дружні стосунки, що побудовані на повазі та взаєморозумінню.

Катерина Осадча показала фото своїх батьків
Катерина Осадча показала фото своїх батьків

Зараз батьки Катерини не дуже часто бачаться з нею через велику відстань, але якщо є бажання провести гарно час і посидіти в теплому сімейному колі, то родина збирається завжди разом за великим столом.

Що стосується Юрія Горбунова – його тато займався будівництвом, а мама працювала вихователькою в дитячому садочку та любила творчість, чому з радістю навчила свого маленького сина. Саме завдяки мамі до Юрія прийшла ідея пов’язати своє життя з творчістю. Катерина дуже добре ставиться до батька свого чоловіка, але стосунків з його мамою побудувати так і не вдалося – жінка занадто рано пішла зі свого життя.

Мама Юрія Горбунова, яка рано пішла з життя
Мама Юрія Горбунова, яка рано пішла з життя

Це сталося в 1999 році, до зустрічі Катерини та Юрія. Ця подія стала для чоловіка справжнім потрясінням, але він зміг зібратися з силами та розпочати свою кар’єру. Зараз в Горбунова є традиція – куди б він не їздив, після своїх гастролей чоловік їде на могилу до своєї рідної мами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини