Рубрики: Фото

Масивні аксесуари, виріз, ефект мокрого волосся: Мішина у новому фотосеті зібрала в одному образі всі тренди

Відома українська актриса останнім часом активно позує у стильних фотосесіях. Цього разу знаменитість показала основні тренди весняного сезону 2023 року

Ксенія Мішина, відома українська актриса, останнім часом не втомлюється зачаровувати шанувальників стильними й сміливими фотосесіями. Цього разу знаменитість позувала у маленькій чорній сукні, а особливою родзинкою фотосету стало потрійне комбо з основних трендів весни цього року. Так, зірка українського кіно й театру продемонструвала, як правильно комбінувати елементи гардероба, щоб отримувати стильні наряди.

Ефект мокрого волосся

Передусім слід зазначити, що відома українська актриса позувала для фотосесії з цікавою зачіскою. Знаменитості зробили укладку з ефектом мокрого волосся. Така стилістична маніпуляція не покидає модні подіуми вже декілька сезонів поспіль. За допомогою спеціальних засобів для укладки стилісти “зачесали” волосся зірки назад.

Ксенія Мішина у новій фотосесії позувала зі стильною зачіскою

До слова, якщо ви хочете створити схожу зачіску в домашніх умовах, слід запастись мусом і живильними лосьйонами чи сироватками для волосся. Мус потрібен для надійної фіксації волосся, а ось лосьйон і сироватка – для зволоження, щоб не псувати рідні пасма.

Сміливий виріз

Cut-out або, як його звикли називати “в побуті”, виріз справедливо вважається наймасштабнішим явище у світі моди. У новому сезоні стилісти й передові дизайнери світу вирішили повернути на подіуми жіночний виріз. Навесні цього року модниками особливо цінується елегантний, але водночас глибокий cut-out.

Ксенія Мішина у новій фотосесії продемонструвала стильний виріз

Масивні аксесуари

Вишенькою на торті стало доповнення образу масивними аксесуарами – довгими сережками золотого кольору. Перш за все, неможливо оминути увагою той факт, що масивні аксесуари витіснили акуратні й мініатюрні прикраси. Крім того, позолочені сережки Ксенії Мішиної ідеально пасували до чорної сукні зірки.

Ксенія Мішина одягла масивні прикраси
Поділитися