Рубрики: Фото

Як сьогодні виглядають всі діти Віталія Кличка: живуть за кордоном і з мамою бачаться частіше, ніж з батьком

Один із найвідоміших спортсменів і боксерів у минулому, а сьогодні – мер Києва Віталій Кличко виховує з колишньою дружиною трьох дітей. Як сьогодні виглядають зіркова нащадки?

Віталій Кличко багато років тому здобув популярність на боксерському рингу. Один з найвідоміших українських спортсменів побудував приголомшливу спортивну кар’єру, а паралельно тричі став батьком. Понад 20 років знаменитість перебував у шлюбі зі своєю вже колишньою дружиною Наталею Єгоровою. Нещодавно зіркова дружина показала всіх своїх дітей, яких народила від Віталія Кличка.

Усі діти відомого українського спортсмена нині живуть за кордоном, а з мамою бачаться набагато частіше, ніж з батьком. Річ у тім, що Наталія Єгорова живе у Німеччині, куди донька й старші сини знаменитості навідуються набагато частіше, ніж в Україну. Так, наприклад, найстарший син Кличка Єгор-Даніель вивчає бізнес-менеджмент в одному з Лондонських університетів. Крім того, майже 23-річний хлопець займається баскетболом.

Так сьогодні виглядає найстарший син Віталія Кличка Єгор-Даніель

Другою дитиною в родині Віталія Кличка та Наталії Єгорової народилась донька Єлизавета-Вікторія. Ім’я дівчинці обрали не просто так. Напередодні народження другої дитини український спортсмен виграв бій з Ларрі Дональдом, тому й назвали новонароджену доньку Вікторією – “перемога”.

Зіркова донька також живе далеко за межами рідної країни. 20-річна дівчина здобуває вищу освіту в Амстердамському університеті, де вивчає психологію. Єлизавета-Вікторія успадкувала від батьків любов до спорту. У вільний час дівчина займається плаванням.

Як виглядає єдина донька Віталія Кличка сьогодні

Наймолодшому сину Віталія Кличка та Наталії Єгорової цьогоріч виповнюється 18 років. Юнак навчається в одній з приватних шкіл у Великобританії. Там юнак живе, а у вільний час полюбляє займатись баскетболом. До слова, наймолодший син колишнього зіркового подружжя, попри вік, є найвищим у родині. Його зріст складає 2,16 метра.

Як виглядає наймолодший син Віталія Кличка Максим
Поділитися