Рубрики: Фото

Санта Дімопулос показала дорослого сина-красеня від Андрія Джеджули: взяв від батьків усе найкраще (ФОТО)

Відома українська співачка Санта Дімопулос вперше за довгий час показала свіжу фотографію зі своїм сином від Андрія Джеджули. 14-річний юнак помітно змінився

Колишня солістка популярного гурту “ВІА Гра” та відома українська співачка Санта Дімопулос, як і багато українців, після початку повномасштабної війни виїхала за межі країни. Сьогодні разом з двома своїми дітьми знаменитість мешкає в Європі. Професійна діяльність артистки сьогодні на павзі, втім Санта продовжує активно вести особистий блог у соціальній мережі Інстаграм.

Нещодавно на своїй сторінці артистка опублікувала свіжу фотографію зі своїм сином Даніелем. Первістка зірка народила в союзі з актором і телеведучим Андрієм Джеджулою. Знаменитість відвідала разом зі своїм сином парк атракціонів, який знаходиться в Іспанії.

Сьогодні хлопцю вже 14 років, а виглядає він дуже схожим на обох батьків одночасно. Даніель успадкував риси зовнішності і від свого тата, і від красуні-мами. Нині Даніель носить цікаву зачіску, яка разюче відрізняється від того, з яким волоссям ходив юнак раніше. На голові сина Санти Дімопулос кучері. Крім того, хлопець помітно витягнувся та вже навіть перегнав у зрості свою зіркову маму.

Санта Дімопулос показала, як сьогодні виглядає її син від Андрія Джеджули

У коментарях до нової публікації відомої української співачки її шанувальники залишили чимало компліментів – не лише для неї самої, але й для її сина. Користувачі мережі зазначили, що Даніель помітно виріс і став дуже красивим. Ба більше, підписники Санти Дімопулос зауважили, що вона поруч зі своєю дитиною виглядає, ніби його сестра, а не мама.

Як виглядав син Санти Дімопулос та Андрія Джеджули Даніель раніше

Нагадаємо, що син відомої української співачки з’явився на світ 2008 року. Вагітність зірки пройшла чудово, чого не можна сказати про пологи – Дімопулос зізнається, що й досі пригадує їх із жахом. Тоді лікарі зробили помилку та виштовхнули дитину, натиснувши на живіт зірки. Це спричинило появу гематоми на голові маленького Даніеля. На щастя, все обійшлось і сьогодні хлопець росте здоровим.

Поділитися