Олег Винник в минулому: на українській сцені з’явився новий красень з голлівудською усмішкою Віктор Винник

Головний вовк країни Олег Винник вже давно зник з українського медійного простору. Та на теренах нашого шоу-бізнесу розквітла нова зірка, і це тезка артиста Віктор Винник.

Популярний співак та улюбленець мільйонів жінок Олег Винник перестав виходити на зв’язок у соціальних мережах у 2022-му році. Тоді всі не могли зрозуміти, що же сталося з виконавцем, який купався багато років у променях слави і визнання. Втім, згодом з’ясувалося, що артист активно займається своїм здоров’ям, а ще й з-за кордону допомагає армії.

Ці обставини дозволити багатьом ширше поглянути на шоу-бізнесовий простір та відкрити для себе купу талановитих музикантів. Одним з таких є тезка Головного вовка країни за прізвищем — Віктор Винник.

Що відомо про Віктора Винника?

Віктор Винник

Йому 46 років і він успішний митець, чия творчість відображає сьогодення. Віктора Вінника широка аудиторія почала впізнавати після старту успішної співпраці з гуртом “МЕРІ”. Разом з колективом він випустив чимало кліпів та давав виступи у США і в Європі.

Цікаво, що цей відомий уродженець Львівщині не одразу почав займатися музикою. У юності захоплювався фотографією, а згодом став художником. Але пісня все одно причарувала його серце.

До речі, Віктор взагалі не пише пісень російською та не проводить жодних виступів для ворога. З початком агресії росії більше став працювати над суспільно-політичною тематикою у своїй різноплановій творчості.

Нагадаємо, що Олег Винник, якого ще чекають прихильники, взагалі став передавати повідомлення для своєї аудиторії виключно через представників. Найзагадковіше ще й те, що разом з популярним чоловіком “зникла” і його бек-вокалістка Таюне, справжнє ім’я якої Таїсія Сватко.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини