47-річний Святослав Вакарчук вразив всіх сталевим пресом: соліст “Океану Ельзи” забув постаріти (ФОТО)

Популярний співак Святослав Вакарчук поновив свою концертну діяльність та вразив прихильників відмінно фізичною формою. Як зараз виглядає лідер гурту "Океан Ельзи"?

Святослав Вакарчук. Герой цього матеріалу — знаменитий співак, який прославився не лише голосом, а й своєю громадською позицією. З 2004-го року артист не був осторонь важливих політичних та соціальних подій, а під час повномасштабного вторгнення взагалі ризикував своїм життям та їздив у гарячі точки.

Втім, зараз він зміг повернутися до улюбленої справи, поновивши свою концертну діяльність. Поки в Україні ще небезпечно збирати аншлаги і він радує своїх прихильників за кордоном. Нещодавно співак поділився світлинами з виступу у Штатах. Поїхав у Мекку творчих людей — Лос-Анджелес. Знаменитість порадував фанатів не лише голосом, а й розбурхав фантазії прихильниць, засвітивши розкішним торсом. Видно, що артист веде здоровий спосіб життя та навіть у скруті не дає собі розслабитися.

47-річний Святослав Вакарчук вразив всіх сталевим пресом
47-річний Святослав Вакарчук вразив всіх сталевим пресом
47-річний Святослав Вакарчук вразив всіх сталевим пресом
47-річний Святослав Вакарчук вразив всіх сталевим пресом

У коментарях самі компліменти. Прихильниці пишуть:

  • “Слава, у тебе неймовірна енергія, твої концерти класика для нашого часу”
  • “Величезне дякую за концерт!!! Пам’ятаю ваші перші виступи у Львові в дев’яностих”
  • “Справжній український красень”

Та фанаткам можна втихомирити свої емоції, адже 2 роки тому Святослав обзавівся новою родиною. Він став батьком чудового хлопчика Івана, а у 2022-му обраниця подарувала йому ще й донечку, яку назвали красивим древнім ім’ям — Соломія.

Нагадаємо, що до 2021-го артист був у стосунках з Лялею Фонарьовою. Спільних дітей у пари не було, але Вакарчук прийняв дочку коханої від першого шлюбу та став її названим татом. Втім, стосунки розладилися, дівчина виросла, а її близькі взяли рішення йти кожен своїм шляхом. Імені нової дружини співак не видає, але у мережі підозрюють, що це може бути продюсерка Євгенія Яцута.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини