Рубрики: Фото

Неля Шовкопляс показала свою маму: їх відрізняє тільки довжина волосся, а так – копії (ФОТО)

Зірка телеканалу 1+1 Неля Шовкопляс вразила всіх світлинами своєї мами. Зірка ніжно привітала рідненьку з Днем матері та показала, як відпочиває з нею.

Цього року, як ніколи зірки активно відзначають День матері, свято, яке відомо всьому світові. Чимало теплих слів і побажань у час в Інстаграмі, адже кожен хоче поділитися і фотографіями, і розповісти шось особливе про свою неньку.

Неля Шовкопляс показала свою маму

Неля Шовкопляс виділилася та показала прихильникам світлини із спільного відпочинку з матусею і своїми дітками. Написала ведуча дуже зворушливі та ніжні слова.

“Вчора вся стрічка в соц.мережах майоріла світлинами з мамами, а я просто зателефонувала вже пізно ввечері мамусі і поговорила 15 хвилин. Про все. Іноді нам цього абсолютно достатньо. Нам з нею. Принаймні мені так здається і так відчувається”

Також розповіла дикторка трохи про своє життя з батьками. Виявляється, подруга Гордєєва росла дуже правильною дитиною і сама матуся прищепила їй почуття внутрішньої свободи. За це Неля їй дуже вдячна. Крім цього зірка зазначила, що дуже довіряє неньці та з радістю вручає їй виховання своїх власних синів.

У коментарях підписники з радістю висловлюють компліменти для матусі Шовкопляс:

  • “Нелічко, подяка твоїй мамі, за виховання такої доньки як ти”
  • “Красуня”

Втім, багато про свою найріднішу людину ведуча все одно не розповідає. Можна лише здогадуватися, ким може працювати ця пані і чому вона не одразу відправила навчатися професії диктора свою дочку. Саме йому і народила синів Тимофія та Матвія.

Нагадаємо, що сама Неля Шовкопляс вже давно має власну родину. Вона одружена, але її обранець — не публічна особа. Познайомилася з коханим завдяки випадку, на одному зі спортивних заходів.

Поділитися