Руслан Євдокименко показав, який вигляд в молодості мала Софія Ротару: у вишиванці з модельною талією

Софія Ротару вважається однією з легенд української сцени. Якою була у молодості співачка та які цінності розділяла ще за радянських часів, показав її син Руслан Євдокименко.

Софія Ротару на віки вписала своє ім’я в історію української естради. Свого часу вона навіть перевершила за популярністю Аллу Пугачову, пісні якої лунали з кожної праски. Співачку полюбили ще з самого початку її творчого шляху, а нині чимало її прихильників ностальгують за часами “Червоної рути”.

Молода артистка стала в радянські часи не лише улюбленою виконавицею, а й кумиркою багатьох жінок і мрією чоловіків. Дійсно вроди цій знаменитості не позичати. Її світлину з тих років показав її син Руслан Євдокименко, який в такий спосіб привітав неньку з Днем матері. На світлині Ротару показалася в українській вишиванці, адже свою творчість вже давно будує на нашій ідентичності.

Руслан Євдокименко показав, який вигляд в молодості мала Софія Ротару

Від Ротар до Ротару

Відомо, що виступає артистка під видозміненим своїм прізвищем. Було ходили легенди, чому зірка трансформувала його, дописавши літеру “у” в кінці. Одні казали, що для милозвучності, інші вважали, що таким чином Софія хоче приховати, що походить з далеко незіркової родини. Є ще інша версія: після Другої світової війни її сім’я змінила прізвище, а співачка навпаки, повернула закінчення, аби вшанувати пращурів.

Знаменитість з дитинства почала виконувати пісні. А вже потрапивши на навчання до музичного училища, її раптом запросили заспівати у кремлі, що на ті роки було дуже престижно та багато обіцяло у кар’єрі. Та справжній розквіт її творчості почався після одруження з Анатолієм Євдокименком. Разом подружжя працювало над репертуаром, виступами.

Анатолій Євдокименко та Софія Ротару були дуже щасливими разом
Анатолій Євдокименко та Софія Ротару були дуже щасливими разом

Нагадаємо, що Софія Ротару у 2002-му році овдовіла та навіть планувала піти зі сцени.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини