Віктор Павлік зовсім забувся та вийшов в люди у дідівських капцях на шкарпетки: “Шикидим в шльопках” (Відео)

Популярний співак Віктор Павлік показав пару кадрів, які скомпроментували його. Чому мережа так активно обговорювала його шльопки на шкарпетки?

Віктор Павлік — співак, чиє ім’я постійно майорить у заголовках новин. Артист активно почав вести сторінки у соціальних медіа, а разом із тим показує багато моментів особистого життя. Виконавець має акаунти в Інстаграмі та навіть молодіжному Тік-Току.

Репяхова показала дитсадок, куди віддала сина Павліка
Віктор Павлік зовсім забувся та вийшов в люди у дідівських капцях

Втім, не всі користувачі готові надсилати компліменти зірці за його сміливий контент. Чимало хейтерів збираються навколо знаменитості та намагаються сильніше його вколоти їдким словом. Найчастіше за все його намагаються зачепити за його вік, адже відомо, що співак наближається до 60-річного ювілею. Саме тому у його поведінках та звичках опоненти Павліка намагаються знайти старечі повадки.

Зокрема досі збирає коментарі його різдвяна публікація, де він зі своєю молодою дружиною у готелі співає колядки. На цей раз дивакуватим підписникам здався зовнішній вигляд Віктора. Найбільше кпин зібрав його майже домашній образ у простих спортивних штанях та у шльопках на шкарпетки. У коментарях написали:

  • “Дід в спортивках”
  • “Шикидим в шльопках”

Цікаво, що до публікації, де демонструвалися кадри зі святкового танку з обраницею всі коментарі приховані. Чи намагався артист так захистити себе від негативу — не відомо, адже він ніколи не відповідає на хейтерський контент. На відміну від Каті Репяхової, яка за відверті образи може і судом пригрозити, музикант пропускає всі саркастичні слова.

Нагадаємо, що з Катериною Репяховою Віктор Павлік одружився у 2020-му році. Це вже четвертий шлюб знаменитості, але перший, який став настільки обговорюванним у мережі. Пара також виховує сина Михайлика, який з’явився на світ у 2021-му.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини