Колишній Мішиної Олександр Еллерт знайшов роботу мрії у США: проміняв сцену на кафе заради безкоштовної кави

Олександр Еллерт минулого року перебрався у США. Як живеться там колишньому обранцю Ксенії Мішиної та чому раптом він знайшов роботу мрії у кав'ярні?

Олександр Еллерт минулого року став одним з тих популярних чоловіків, кому вдалося виїхати з України. Осівся гуморист у США і повертатися, схоже, назад поки що не планує. Цікаво, що певний час він взагалі не робив публікацій у мережі, коли переїхав за океан.

Ксенія Мішина ще довго не забуде Олександра Еллерта через татуювання
Колишній Мішиної Олександр Еллерт знайшов роботу мрії у США

Нині ж фіналіст “Холостячки” активно ділиться кадрами зі свого життя: він продовжує свою творчу діяльність, а ще перейшов на українську мову. Відомо, що обранець Мішиної проживав у Донецькій області, але попри всі стереотипи, рідною солов’їною у чоловіка виходить відмінно спілкуватися.

Нещодавно екс-коханий Ксенії показав нове фото та замислився про роботу мрії, написавши:

“Я знайшов роботу мрії. Starbucks. 18$ година. Безкоштовна кава та підписка Spotify на рік. Через годину звільнився, допиваю сьомий лате. Profit? Profit. Схема”

У коментарях, на диво, прихильники навіть словом не обмовилися про те, що Олександр поїхав з України. Під іншими публікаціями купа кпин у його адресу стосовно переїзду. Зазвичай його питають, чому він не вертається додому і чи не бажає піти захищати Батьківщину.

До речі, Ксенія Мішина взагалі перестала його згадувати навіть у розмовах. Вона дала чітко всім зрозуміти, що між нею та колишнім все скінчено. Втім, зірка не приховує, що з початком повномасштабного наступу росії все ж таки з Еллертом спілкування було налагоджено. Він допомагав їй евакуюватися з Києва. Та згодом знову між закоханими пробігла чорна кішка і всі мости було спалено.

Нагадаємо, що в Олександра Еллерта та Ксенії Мішиної було у планах весілля.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини