22-річна дружина 38-річного Остапчука ходить в потертих кедах за 20 тисяч гривень: “Це крінж”

Нова обраниця Володимира Остапчука показала, скільки коштують її кеди, які у мережі назвали потертими. Сума вражає, а сама зірка мережі обурилася, що не впізнали бренд.

Молода дружина Володимира Остапчука похизувалася новим образом в Інстаграмі. Зірка мережі засвітила кеди, які виглядають, як гарний “олдскул”, але є дизайнерським виробом та коштують чимало.

Блогерка опублікувала повідомлення підписниці, яка не зрозуміла, що взуття обраниці шоумена є нестандартним та написала, що її черевики насправді є виробом відомого бренду. Полтавська обурилася, що не одразу прихильники зрозуміли родзинку. І хоча вартість Катерина намагалася приховати, все одно знайти, скільки коштує модель — дуже просто.

Дружина 38-річного Остапчука ходить в потертих кедах за 20 тисяч гривень

Загугливши у мережі назву цього предмету гардеробу, з легкістю знаходяться результати. Виявляється, без знижок пара кедів з потертостями, створеними руками кравців, обійдеться у 19292 гривні.

Дружина 38-річного Остапчука ходить в потертих кедах за 20 тисяч гривень

Загалом Катя носить багато стильних та цікавих речей, брендів яких не розкриває. Втім, все виглядає дуже розкішно та вишукано. Технікою також може похизуватися. У блогерки одна з останніх моделей айфона.

Проживає блогерка з Володимиром у самому центрі столиці, в елітному ЖК Тетрис Хол.

Володимир Остапчук засвітив свій будинок в елітному районі Києва

Там мешкає чимало багатих та знаменитих людей столиці, а ціни на нерухомість просто захмарні. Мільйони гривень витрачають українці, аби придбати тут квадратні метри просто навіть без ремонту.

Володимир Остапчук засвітив свій будинок в елітному районі Києва

Втім, судячи з відгуків, незадоволених надбанням дуже мало. Сам же Володимир детально не розповідав, чому саме там вирішив придбати собі житло. Відомо, що у шлюбі з Христиною Горняк, він проживав в іншому місці.

Нагадаємо, що у Володимира Остапчука є ще перша екс-дружина, яка виховує за кордоном його дітей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини