Ніцца побачила стегна Віри Брежнєвої: у сукні з блискучих ниточок підняла прапор України на сцені

Відома українська співачка Віра Брежнєва вирушила у турне європейськими містами. Знаменитість виступила у Франції та підняла прямо на сцені український стяг

Віра Брежнєва, відома українська співачка, нині виступає з концертами у Франції. Нещодавно знаменитість вийшла на сцену у курортному місті Ніцца та заспівала у дуже цікавому вбранні. В руках у Віри Брежнєвої був стяг її рідної країни, який вона протягом виступу неодноразово підіймала. У мережі з’явились відео та фотографії з концерту артистки, які вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

У блозі Віри Брежнєвої можна побачити кадри з її французького виступу. Знаменита співачка для свого концерту обрала доволі цікаве вбрання золотого кольору. Віра Брежнєва співала у напівпрозорому наряді, пошитому з довгих ниточок. Такий образ виглядав по-хорошому грайливо, адже, коли знаменитість рухалась, нитки розкочувались у різні сторони.

Віра Брежнєва виступила у французькому курортному місті Ніцца в цікавому вбранні з ниток
Віра Брежнєва виступила у французькому курортному місті Ніцца в цікавому вбранні з ниток

До слова, такий наряд чудово підкреслив фігуру знаменитості. Віра Брежнєва після двох вагітностей зуміла повернути своєму тілу ідеальний стан. Відома українська співачка має підтягнуті форми, які ніколи не втрачає можливості підкреслити вдалим одягом. Цього разу артистка обрала грайливий наряд для свого виступу. Нитки, розкочуючись у різні сторони, відкривали вид на стегна знаменитості.

Віра Брежнєва на своїй сторінці показала, в якому наряді виступила з концертом у Франції
Віра Брежнєва на своїй сторінці показала, в якому наряді виступила з концертом у Франції

Нагадаємо, що після початку повномасштабної війни відома українська співачка Віра Брежнєва виїхала з росії, де активно будувала кар’єру останніми роками. Знаменитість разом зі своєю молодшою донькою оселилась за кордоном, в Італії. Нині артистка активно подорожує різними країнами та виступає з благодійними концертами. Попри все зірка наривається на критику шанувальників через вчинки з минулого.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини