Ксенія Мішина похизувалася засмаглою фігурою в купальнику: зірка розкрила секрети ідеальної засмаги

Українська акторка та завидна Холостячка Ксенія Мішина не перестає дивувати прихильників своєю відмінною фігурою. Цього разу зірка показалася в купальнику.

Ще зовсім нещодавно Ксенія Мішина поділилася дивовижними результатами свого схуднення. Порівнюючи фото декілька років тому і зараз можна сміливо сказати, що акторка зробила велику роботу над собою і своїм тілом, а також продовжує вдосконалювати себе до ідеалу.

Зірка не проти похизуватися новою фігурою в Мережі. Днями Ксенія опублікувала фотографії у чорному елегантному суцільному купальнику. Ми бачимо стрункі ніжки та засмагле тіло шоколадного відтінку, про яке мріє чи не кожна красуня. На запитання, яким чином зірка досягнула такого відтінку шкіри, Ксенія відповіла, що використовує тростинну автозасмагу.

Ксенія Мішина похизувалася фігурою в купальнику
Ксенія Мішина похизувалася фігурою в купальнику

В основній стрічці профілю акторки є не лише фото, але й відео з відпочинку Мішиної. Дівчина плаває у басейні та насолоджується приємними краєвидами, але не всім прихильниками сподобалися такі фото та відео. Зірці вкотре почали писати, що публікувати і хизуватися своїм відпочинком – взагалі не на часі, особливо, після ситуації з ГЕС.

Ксенія Мішина показала кадри з відпочинку
Ксенія Мішина показала кадри з відпочинку
  • “Може від цього ролика ЗСУ стане легше!”,
  • “Ксеніє, що у вас за натура така, все на показ виставляти. Ви кажете, що інші блогери погані. Краще скажіть, за чиї гроші ви такий спосіб життя ведете, папіки?”,
  • “Зараз недоречно виставляти такі знімки”, – пишуть обурені прихильники.

Однак, як завжди є хейт, а є прихильники, які з розумінням ставляться до таких публікацій. На думку більшості, життя не стоїть на місці і не потрібно себе замикати вдома під всіма замками, щоб не показувати нікому свого відпочинку чи насолоди від життя. Кожному з нас потрібно навчитися радіти навіть попри страшні події у нашій країні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини