Найкращий Султан Сулейман з усіх: як виглядав молодий Анатолій Хостікоєв, коли зіграв турецького правителя

Легендарний актор Анатолій Хостікоєв прославився завдяки своїй ролі Султана Сулеймана в українському серіалі "Роксолана". Як виглядав зірковий чоловік у молодості і чим полонив серця мільйонів українок?

Популярний актор Анатолій Хостікоєв вже давно підкорив світ кінематографу. Завдяки його яскравій фактурній зовнішності та неймовірній харизмі, чоловіка Наталії Сумської запрошували залюбки на різні цікаві ролі. Проте, одним з найвизначніших для нього став образ османського правителя Сулеймана. Досі прихильники не можуть забути, як артист віртуозно зобразив на екрані владного чоловіка.

Цікаво, що актор і дійсно має східне коріння, а тому образ Султана йому був дуже доречним. Батько знаменитості — осетинської національності, а мама — з наших країв, вона українка.

Як виглядав молодий Анатолій Хостікоєв у ролі Сулеймана

У серіалі, як вважають критики та фанати, зірковий чоловік точно був на своєму місці. Додали костюмери Анатолію одну цікаву деталь до його зовнішності: пишну чорну бороду. І хоча у реальному житті Хостікоєв ходить чисто виголений зазвичай, цей атрибут, який носили тогочасні турки, його дуже пасує. Костюм підкреслював всю суворість характеру персонажу.

Цікаво, що під час зйомок “Роксолани” його підозрювали у романі з Ольгою Сумською, сестрою його дружини. Ну дуже натурально зображували зірки на екрані палке кохання бранки та правителя. Пригадували нашому Султану, що він був кілька разів до зйомок одруженим. Проте, пліткарі виявилися дуже неправі, адже своє серце відомий чоловік наважився подарувати лише Наталії Сумській. Втім, дехто і нині вважає, що родички не спілкуються через те, що колись не поділили коханого.

Як виглядав молодий Анатолій Хостікоєв у ролі Сулеймана
Як виглядав молодий Анатолій Хостікоєв у ролі Сулеймана

Нагадаємо, що в Анатолія Хостікоєва є двійко синів. Обидва пішли батьковими стопами та стали акторами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини