Рубрики: Фото

Тренд на натуральність від Тіни Кароль підтримала Наталія Могилевська: зірка показала обличчя без макіяжу

Українська співачка Наталія Могилевська зʼявилася в Мережі без макіяжу, але прихильники зірки звинували її у використанні фільтрів краси та фотошопу.

Тіна Кароль активно задає тренди для українських зірок. Співачка все частіше зʼявляється в Мережі та обкладинках журналів, в тому числі в журналі “ELLE” без макіяжу, чим подає приклад своїм колегам. Варто зазначити, що тренд на натуральність – одна з найкращих тенденцій в українському шоу-бізнесі.

Прихильники артистів звикли бачити їх з макіяжем та численними фільтрами на обличчі, а коли зірки вирішують показати своє справжнє обличчя, то в користувачів Мережі зʼявляється розчарування стосовно зовнішності своїх кумирів. Часто ідеально картинка сильно відрізняється від реальності і це сильно засмучує, але останнім часом українські артисти почали бути ближче до своїх прихильників, даючи їм можливість познайомитися з натуральними артистками без краплі макіяжу.

Тіна Кароль задала тренд на натуральність

Слідом за Тіною Кароль свою природню красу вирішила показати Наталія Могилевська. Співачка опублікувала нову фотогрфію, на якій можна побачити, як співачка мило посмішається в камеру, дякуючи своїм прихильникам за неймовірний спектакль у Черкасах і за гарний відпочинок.

“Дякую, Черкаси, за прекрасний спектакль! Яке прекрасне місце на землі під Черкасами! Дякую за гостинність, дякую за класний відпочинок! Так приємно – початок літнього сезону. Басейн тільки наповнюється, все тільки починається, стільки надій і майбутнього тепла. Вірю у краще!”, – розповідає Наталя Могилевська.

Наталя Могилевська показала обличчя без макіяжу

На зірці й справді немає макіяжу, але добре видно накладений фільтр краси на обличчі Могилевської. Прихильників обдурити не вдалося.

  • “Сама на себе не схожа”,
  • “Наталя, фото без фільтрів будь ласка”,
  • “Сама собі пише компліменти, чи що? Без косметики…може, це фільтри?”, – пишуть обурені прихильники.
Поділитися