Рубрики: Фото

Українська телеведуча Василіса Фролова показала рідкісне фото з чоловіком: “Три роки суцільного лайку”

Василіса Фролова проживає з кордоном разом зі своїм чоловіком Дмитром Котеленцем. Зірка вирішила поділитися з прихильниками милими кадрами.

Українська телеведуча Василіса Фролова тривай час будує стосунки з українським продюсером Дмитром Котеленцем. Зірка не дуже часто показує в Мережі фотографії з коханим, але цього разу Василіса зробила виключення з правил і поділилася найсокровеннішим.

На новому знімку пара позує зі своїм коханим на тлі хмарочосів в Дубаї. В описі під фото телеведуча розповіла про початок їхніх стосунків, які дуже швидко почали розвиватися. Як каже зірка, стосунки почалися з одного лайка і повністю змінили її життя.

“Лише один випадковий лайк змінив нафіг усе життя. Дякую випадковостям”, – написала Фролова.

Василіса Фролова показала рідкісне фото з чоловіком

До того, як пара почала будувати спільне життя, вони були й раніше знайомі, але не так добре спілкувалися один з одним. Майбутня пара почала спілкуватися у соціальних мережах і Василіса запропонувала Дмитру Котеленцю допомогти їй перевезти речі і між Дмитром та телеведучою зʼявилася іскра. Зірка зізнається, що нова квартира, в яку вона переїзджала, стала для неї щасливою, бо саме там вона знайшла своє того, кого так довго шукала.

“Виявилося, що ця квартира стала для мене щасливою. Тому що мені треба було заземлитися і треба було там вперше переночувати, щоб завагітніти”, – додає українська телеведуча.

Зараз зіркова пара проживає в Дубаї. Чоловік ще до повномасштабного вторгнення працював на міжнародну компанію “Warner Brothers” і працював саме в Дубаї, тому вирішив забрати до себе Василісу Фролову з дитиною, щоб зірка не переймалася за своє життя та здоровʼя в Україні.

Поділитися