Рубрики: Фото

Як виглядає і чим займається перша дружина Арсена Мірзояна: мідноволоса красуня не пасе задніх

Співак Арсен Мірзоян до зустрічі з Тонею Матвієнко мав ще перший шлюб. Дізнайтеся у матеріалі, як виглядає жінка, яка подарувала артисту двійко дітей та лишилася у рідному місті.

Арсен Мірзоян має дуже цікаву біографію. На сході своєї кар’єри він мав дуже серйозні стосунки, які переросли у шлюб. Кохана Анна подарувала йому первістка, а згодом і народила другу дитину. Обидва малюки — хлопчики. Саме вона була у моменти перших злетів та падінь артиста.

Згодом зі своєю мідноволосою обраницею знаменитість часто бачили на світських заходах та визначних подіях. Але в один момент обличчя пані Мірзоян пішло зі світських хронік, а місце дами серця виконавця посіла Тоня Матвієнко.

Як виглядає і чим займається перша дружина Арсена Мірзояна

Де зараз перша дружина Арсена Мірзояна?

Відомо, що після розлучення Анна лишилася у рідному місті. Разом з нею і діти, які дуже хотіли жити з ненькою. До 2022-го всі разом мешкали у Запоріжжі та з нетерпінням чекали, коли у гості приїде Арсен.

Як виглядає і чим займається перша дружина Арсена Мірзояна

Відомий чоловік, до речі зміг зберегти гарні відносини з колишньою. Відомо, що вона бувала навіть на його концертах.

Цікаво, що сама екс-дружина Мірзояна любить творчість: вона самовиражається у танці і до повномасштабного вторгнення чимало часу приділяла цьому. Чим займається нині — не відомо. Єдине, чим нагадує зараз про себе — це фотографіями в Інстаграмі. Блогеркою не стала, але певну кількість шанувальників навколо себе згуртувала.

До речі, Арсен Мірзоян ще жодного разу не дав пояснення тому, що ж стало крапкою у стосунках з екс-дружиною, посилаючись на те, що тема ця для нього делікатна. Його нова кохана взагалі не говорить, які стосунки має з мамою двох синів свого милого. З дітьми цими, до речі, спілкується і навіть їздила на відпочинок та проводила цього року День вишиванки.

Нагадаємо, що в Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко є спільна дочка Ніна. Дівчинку назвали на честь її легендарної бабусі.

Поділитися