Рубрики: Фото

Арсен Мірзоян показав семирічну дочку від Тоні Матвієнко: чудова дівчинка, яка талантом пішла у Ніну Матвієнко

Відомий співак Арсен Мірзоян опублікував нову світлину в Інстаграмі, де показав свою найменшу дитину, дочку Ніну. Дізнайтеся, як виглядає єдина наступниця зірки від Тоні Матвієнко.

Арсен Мірзоян — віртуозно поєднав батьківство та кар’єру, привівши у світ трійко наступників. Старші сини зірки, яких йому подарувала перша дружина Ганна, проживають разом з мамою, але це не означає, що знаменитий тато про них забув. Він так само піклується про хлопців та за можливості проводить час.

Арсен Мірзоян з родиною

Та все одно левову долю уваги співака зараз забирає його найменша дитина та єдина дочка, яку йому подарувала Тоня Матвієнко. Дівчинці зараз усього 7 років, але вона чимало вже побачила у житті. Разом з мамою маленька принцеса виконавця виїздила в евакуацію та навіть жила чимало часу у Британії. Втім, по-справжньому щаслива вона, схоже тільки у себе вдома на Київщині, де так щиро посміхається та радіє простому дозвіллю з близькими.

Нову світлину з донечкою Арсен показав в Інстаграмі.

Арсен Мірзоян показав підрослу дочку від другої дружини

У коментарях артисту висловили компліменти стосовно його підрослої дитини, підмітивши, що дівчинка росте справжньою україночкою. Це й не дивно, адже вона зростає у родині, де бабуся, можна сказати, амбасадор нашої культури ще з радянських часів! До речі, назвали Арсен і Тоня свою донечку на честь Ніни Митрофанівни.

Цікаво, що не тільки ім’я, а й співочий талант передався у спадок маленькій. Мірзоян вже показував, як співає його наступниця, а прихильники його оцінили перші кроки у музиці.

Зі своїми старшими братами Ніна Арсенівна знайома і також проводить за нагоди час чи то на канікулах, чи то просто під час візиту хлопців у столицю. Востаннє бачилася на День вишиванки. Мама з татом показали спільну світлину у національному строї.

Поділитися