Рубрики: Фото

Як зірки виглядають до і після підтяжки обличчя: Злата Огнєвіч, Алла Пугачова, Ірина Білик (ФОТО)

Відомі красуні полюбляють відвідувати косметолога, аби покращити свою зовнішність. Показуємо "До" та "Після" знаменитостей, які вирішили зробити підтяжку обличчя

Поки комусь щастить “не старіти” та крізь роки виглядати так, ніби вчора відсвяткувала повноліття, інші стають постійними клієнтами у косметологічному салоні. Розповідаємо про відомих красунь, які вирішили зробити підтяжку обличчя. Як виглядали зірки до та після такої сміливої та дієвої процедури?

Ірина Білик

Відома українська співачка Ірина Білик вперше зробила пластичну операцію багато років тому. На початку своєї кар’єри артистка мала проблеми з популярністю, адже її зовнішність не підходила під загальноприйняті стандарти. Зірка розставила пріоритети та вирушила до пластичного хірурга. Нині багато шанувальників вважають, що Ірину Білик важко впізнати.

Як виглядала Ірина Білик до та після підтяжки обличчя

Крім підтяжки обличчя та чималої кількості так званих уколів краси, Ірина Білик свого часу також наважилась на зміну форми вік та ринопластику.

Злата Огнєвіч

Співачка Злата Огнєвіч зробила підтяжку обличчя

Відома українська співачка нещодавно розповіла шанувальникам, що наважилась на процедуру SMAS – підтяжка обличчя без хірургічного втручання за допомогою спеціального апарату. Така маніпуляція допомагає довше зберігати молодість, але не робить зовнішність менш природною. Знаменитість зізналась, що залишилась задоволеною результатами процедури.

Алла Пугачова

Якби Алла Пугачова не була такою популярною, а її шанувальники не знали б її справжній вік, то сказати, що зірка давно перейшла межу 70-річчя було б важко. Так, артистка давно починала свою кар’єру, а тому у старшому віці вирішила не відмовлятись від послуг пластичного хірурга.

Як виглядала Алла Пугачова до та після підтяжки обличчя

Знаменитість робила чимало пластичних операцій. Хай там як, але останнім часом шанувальники все частіше говорять, що артистка “переборщила” з походами до спеціаліста.

Поділитися