Рубрики: Фото

Поки Катя Репяхова вдосконалює обличчя, Віктор Павлік змінився у шлюбі: схуд і став, як подіумна модель

Катерина Репяхова цього року показала всім, як може змінюватися молода жінка і довела, що не слід боятися трансформацій. Віктор Павлік поруч зі своєю дружиною також трансформувався.

Психологи стверджують, що міцні екологічні стосунки змінюють людей. Схоже, Віктор Павлік і Катя Репяхова вирішили підтвердити цю теорію. Молода дружина музиканта не погодилася з тим, яку зовнішність подарувала їй матінка-природа та змінила об’єм губ, підборіддя та навіть пішла на болючу процедуру з ринопластики.

Виглядає зараз обраниця співака, як нова копійка, але й відомий чоловік не відстає від своєї половинки. Артист вже давно відмовився від речей, що можуть додавати йому віку та почав носити більш молодіжний стиль: футболки оверсайз, подовжені бриджі, світлі джинси. Якщо раніше у нього можна було побачити у гардеробі не зовсім актуальні капці з перфорацією або шльопки на шкарпетки, то нині їхнє місце посіли сучасні кросівки.

Також не можливо побачити Павліка і з окулярами на ланцюжку, які він часто раніше носив, аби не загубити. Крім цього, чоловік Репяхової вдосконалив свою стрижку. Сивину у нього тепер ніхто не побачить. Ну, і важко не помітити, що артист дійсно схуд за останній час.

Секрету своєї підтягнутості він не видає: можливо дієта чи спорт? Віктор воліє не виказувати головну причину того, як збіг стати більш стрункішим.

Віктор Павлік показав, як схуд за останні місяці

До речі, його молода дружина вже показувала світлини зі спортивної зали, де активно приводить себе у форму після пологів. Катя старанно робить вправи з вагою і ділиться з прихильниками новими досягненнями. Можливо вона змогла і обранця заманити до тренажерів?

Нагадаємо, що днями раніше кохана Віктора Павлік повідомила, що він звертався до лікарів.

Поділитися