“5 днів нічого не їм”: після скандалу з перепусткою Катерина Репяхова намагається викликати жалість

Катерина Репяхова після провального жарту з Віктором Павліком намагається відмити свою репутацію та викликати у своїх прихильників почуття жалості.

Відомий український співак Віктор Павлік вже тривалий час будує стосунки з молодою дружиною Катериною Репяховою. З початком повномасштабного вторгнення дівчина почала активніше вести соціальні мережі і не проти пожартувати в них стосовно своєї родини, але не всі можуть зрозуміти її гумор.

Днями Катерина опубікувала відео, на якому Віктор Павлік разом з нею на автомобілі їде по закритому для проїзду Південному мосту в Києві. Рух цим мостом може бути можливим лише за наявності спеціальної перепустки, яка й була у Віктора Павліка, але прихильники про це зовсім не знали.

“Мій чоловік везе мене по Південному мосту. Таке задоволення не для всіх”, – написала Репяхова, натякаючи на свій статус.

Віктор Павлік подарував спецперепустку Каті Репяховій
Віктор Павлік подарував спецперепустку Каті Репяховій

Хоч в її очах все виглядало як невинний жарт, її прихильники почали писати безліч неприємних кометарів. Згодом зірка знову вийшла в Мережу до прихильників з повідомленням про те, що вона більше не буде жартувати у соціальних мережах, бо це розуміють далеко не всі. Катерина зізналася, що вона дуже злякалася від того, що їй почали писати.

“Мені моторошно від того, в якому світі ми живемо. Скільки є злих людей, які готові зжерти своїх же”, – розповідає Катерина.

Ще за декілька днів Репяхова знову вийшла на зв’язок, але вже без пояснень, вибачень і такого іншого, а з новинами про те, як погано їй було останніми днями. Прихильники розцінили це як спробу викликати жалість до себе на фоні всіх подій, що відбувалися раніше.

“Я 5 днів нічого не їм. Сьогодні мене скрутило прям на вулиці, тому доводиться їсти через силу. Поки не знаю, як повернути собі апетит”, – жаліється зірка.

Катерина Репяхова намагається викликати до себе жалість
Катерина Репяхова намагається викликати до себе жалість

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини