Рубрики: Фото

Рейтинг будинків суддів “МастерШеф”: де живе Ектор Хіменес-Браво, Тетяна Літвінова, Мартиновська, Ярославський

Ціла країна вже багато років поспіль спостерігає за найвідомішим кулінарним шоу України "МастерШеф". Не менше шанувальників цікавить і особисте життя суддів проєкту

Один із найпопулярніших телепроєктів України “МастерШеф” багатьом подарував не лише квиток у професійне майбутнє, але й визнання шанувальників. Так, наприклад, свою авдиторію зуміли завоювати зіркові кулінари, які після участі в шоу стали суддями. Кожен, хто дивився “МастерШеф”, знають, які вони у кадрі кінокамер. Але не менш цікаво фанатам дізнатись і про те, як плине особисте життя знаменитостей.

Ектор Хіменес-Браво

Відомий український кулінар колумбійського походження народився та виріс далеко за межами України. Втім, саме тут знаменитість знайшов свій куточок і побудував комфортне життя. Живе Ектор Хіменес-Браво у затишному будинку під Києвом. Свою оселю знаменитість оформив у стилі лондонського передмістя, тому, зізнається кулінар, кожного разу, коли повертається додому, відчуває себе у Великобританії.

Як виглядає будинок відомого українського кулінара Ектора Хіменеса-Браво

Володимир Ярославський

Ще один не менш відомий український кулінар мешкає у квартирі в столиці. Знаменитість не полюбляє ділитись особистими подробицями, втім одного разу таки показав свій куточок. Тоді до Ярославського у гості приїхала сестра з його племінницею та допомогли прибратись у холостяцькій хаті. Квартира кулінара оформлена у сучасному й комфортному стилі великого міста.

Де живе Володимир Ярославський з МастерШефу

Ольга Мартиновська

Після початку повномасштабної війни відома українська кулінарка разом із донькою переїхала жити за кордон. В Україні знаменитість винаймала орендовану квартиру на станції київського метро “Лівобережна”. Оселя оформлена у стильних темних кольорах та, здається, ідеально пасує до характеру зірки.

Де у Києві жила Ольга Мартиновська з МастерШефу

Тетяна Літвінова

Разом зі своїм коханим чоловіком відома українська кулінарна експертка та колишня суддя проєкту “МастерШеф” побудувала власне сімейне гніздечко. Будинок зіркова пара зводила рік, а у результаті вийшов просторий і неймовірно комфортний дім з усім необхідним.

Тетяна Літвінова показала свій будинок
Де живе Тетяна Літвінова з МастерШеф
Будинок Тетяни Літвінової з МастерШеф
Поділитися