Знайшлися рідкісні фото Винника і Таюне: Таїсія у білій сукні, схожій на весільну, а Олег у парадній сорочці

У мережі спливли унікальні фото Олега Винника і Таюне. Невже знайшлися кадри з весілля найпопулярнішої пари? Показуємо, якими були зірки, коли були молодими.

Олег Винник і Таїсія Сватко — знаменита пара українського шоу-бізнесу, яка тривалий час приховувала свої стосунки. Лише цього року Головний вовк країни зізнався, що дійсно Таюне є його дружиною. Проте, про відносини зірок і їхній сімейний статус всі прихильники здогадувалися давно та лише чекали, коли ж артисти нарешті розкажуть про це самі. Втім, щирість співака породила ще більшу цікавість до його особи, адже фанатам хочеться побачити, яким же було весілля селебріті.

У мережі повідомили, де сьогодні живе дружина Олега Винника Таюне
Фанати знайшли рідкісне фото Винника і Таюне: схоже на весілля

У спільнотах поціновувачів творчості виконавців зараз активно спливають архівні фото знаменитостей. Нещодавно у Фейсбуці знайшлося фото молодих років Олега і Таї.

Головний вовк країни вбрався за останньою модою тих часів, обравши для себе картату сорочку та світлі штани. Відпустив також собі пишну шевелюру. А ось його супутницю життя фанати знайти змогли не одразу, але зголосилися, що пані Сватко у білій сукні, схожій на підвінечну.

Олег Винник у молодості, у білій сукні ймовірно Таюне

До речі, про весілля зірок давно була інформація, що свято відгуляли молодята дуже пишне. Буквально гуляли двома селами і столи просто ломилися від страв. Відзначали день єднання своїх сердець на рідній Черкащині.

Цікаво, що первісток народився у селебріті лише за 15 років після того, як офіційно уклали стосунки. Ймовірно назвали сина Юліаном і відправили хлопця згодом у Німеччину, де працював раніше його знаменитий батько.

Нагадаємо, що Олег Винник з дружиною Таюне евакуювався до Євросоюзу у 2022-му році. Хотів розібратися з проблемами свого здоров’я і тривалий час не виходив на зв’язок до фанатів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини