Рубрики: Фото

Катя Репяхова на збільшенні губ і ринопластиці не зупинилася: дружина Павліка вирішила накачатися вся

Дружина Віктора Павліка, Катя Репяхова, не перестає дивувати. Вона капітально взялася за себе і показала, як зараз трансформує свою зовнішність.

Віктор Павлік і Катя Репяхова стали однією з найпопулярніших пар українського шоу-бізнесу. Попри те, що зірки мають чимало хейтерів, вони показують, що насправді можуть бути прикладом до наслідування.

Дружина Віктора Павліка показала, як приводить себе в форму після пологів

Обраниця музиканта — панянка сучасна і прогресивна. Вона вже зробила собі пластику носа, трансформувала підборіддя та губи. Нині ж взялася за здоровий спосіб життя, зайнявшись фігурою. Нещодавно кохана зірки показала кадри із заняття у спортивній залі.

“Тренування за розкладом”, — пише Катерина і додає: “Треба піднажати, а дали 3 вихідні”.

Дружина Віктора Павліка показала, як приводить себе в форму після пологів

Цікаво, що блогерка позитивно ставиться до всіх змін у тілі та вважає, що людина має повне право робити зі своєю зовнішністю все, що забажається. Схоже, такої ж думки притримується і Віктор Павлік, який не заперечує своїй дружині у пластичних операціях та походах до косметологів.

Втім, не всі розділяють позицію зірок. Попри те, що Катя намагається лише трохи коригувати те, що особисто їй здається негарним у своїй зовнішності, хейтери не втрачають можливості підколоти Репяхову за її прагнення відповідати стандартам краси. У коментарях вже стабільно вона отримує порції негативу за зміни у тілі та поради, яких не шукала серед користувачів мережі.

Нагадаємо, що Катя Репяхова і Віктор Павлік зараз посунули на другий план всі свої особисті задачі та стали активно займатися здоров’ям крихітного сина Михайла, який у 2 роки фактично не балакає. Дитину водять до спеціалістів, зокрема до лікарів, а також водять на спеціальні заняття до професіоналів.

Поділитися